älska eller hata



..jag älskar! Hur söt är inte han?!
"red dress!!!"


Stor pojke


All kärlek till diiiig Leo


Satans

Och jag har inte svarat på kommentarer för att jag inte orkat förlåt alla sura punkt slut kommatecken inomparantes utropstecken punkt

JAG HAR VARIT TRÖTT





Oj vad jag är dålig!

Hej på er! Jag har märkt att jag e jävligt dålig på att blogga nu för tiden! Och det beror absolut inte på MIG! Det beror faktist på att jag kanske har viktigare saker för mig,. Osynlig som man är tjänar man inte några lakan i månaden på att blogga, Som vissa andra människor. Namn anges EJ men aa, jag har faktist inte gjort ett piss förutom att försöka tjäna egna pengar på piss jobbet. Jag har vart sjuk lite grann också. Sen har jag bara ätit nötter, rökt, ätit, jobbat, duschat, sovit o så vidare. Och det som suger mest är att jag e typ pank. Jag fick ganska så bra lön, men allt gick åt Leos jävla veterinärbesök. fitthormammaskitfanhoraaaaaaaaaaaaa.. men aja!
___________________________________________________________

Jag har tänkt på en grej, jag vill träffa nån. Alltså dejta nån, nån seriös människa inte nån jävla lallare som bara snackar massa skit. Jag pratade med N idag i tel, saknat henne hundra456 kilo gånger 33 cm. Längtar tills att få träffa'na. Men det lär nog dröja eftersom båda vi har skitmkt att göra eller aa "jobba" o så.. Men aa sen har jag inte gjort nåt speciellt faktist, Bara jobbat som sagt. Men aa, jag har blivit kär i Ne-yo typ. Han får jättegärna sjunga sexy love i mitt öra 33 gånger per dag o ba ******** ** ***** ** och sen ba *** ****** ** o till slut bara *** ** *****. ehehhehe där va ja lite rolig. Men Tess måste ringa mig idag för vi ska planera en suprise!!!!! thats a secret I never tell, you know you love me xoxo gossip girl!
____________________________________________________________

OCH FÖR ATT INFORMERA HAR JAG NU INVIGT PAPPAS HARLEY, ÅKTE FÖR FÖRSTA GÅNGEN I FÖRREGÅR. DET VA SKITROLIGT SOM FAN MEN JAG KISSA PÅ MIG LITE I KURVORNA FÖR DET VA LÄSKIGT.!
____________________________________________________________

 









______________________________________________________________


vi är sjuka

Jag och min kille är sjuka idag. Han har varit magsjuk i några dagar och jag vred mitt knä ur led på jobbet idag. Dock har jag ingen bild på hur jag ser ut men på Leo har jag.. när han ligger o tycker synd om sej själv i soffan.



allt suger

just nu suger allt för jag e så råpank att jag måste börja sälja mig på gatan känns d som

Grejer


Jag vill bli miljonär tack! Eller iallafall tusenär, så jag kan köpa någonting jag gillar! Och sedan vill jag att Özz ska komma hem, sen funderar jag på att bli alkoholist. De verkar hare så soft ibland! Ge mig en lägenhet någon! Leo bara växer o växer och ibland ivll jag adoptera bort honom för han e så jävla kåt o jobbig. Men jag älskar honom ändå! Jag va på dejt med honom idag, vid trekantssjön, det va asmysigt.

Livet känns konsitgt typ, som att det inte e mitt liv jag lever fast ändå så ere det! På nåt konstigt sätt! Hmm jag ska bli nunna också, det har jag faktist funderat på. På riktigt!

brb*

______

Jag tror jag e tillbaks från blogg semestern! Men man vet ju aldrig med mig jag e wierdo!

RSS 2.0