091228

Gårdagens dröm:

Jag drömde att jag var i fittja,. Vi gick runt på parkeringen och plötsligt ser jag en ko (med horn) som springer runt som en galning. Det är en man fast i en ko kropp! Han va pedofil och våldtog allt och alla som han såg, sen mördade han dom. Det va så verkligt!!!! Jag såg hur folk framför mig blev mördade, fick hornen instuckna i huvudet och hörde ljudeffekterna o allt. Skitläskigt!! Jag vaknade av att jag låg ihopkurad i fosterställning i hörnet av min säng, helt svettig och darrig. Jag satte mig upp med hjärtklappning och försökte väcka liv i min hundsate! PUUUUH han levde, jag la mig o somnade om ganska fort och pedofilkossan va borta från mina drömmar!!!


091228

På julafton fick min farfar sms av THE Göran Persson! Han skrev nån dikt och hälsade så gott. Det va lite roligt.

Min hund snarkar.

Jag är jättepank som vanligt och vet inte vad jag ska göra för jag måste köpa åkkort, nya skor (eftersom leo käkade sönder dom), och betala skulder. Någon som vill skänka pengar??

N har åkt hem till malmö igen, ledsamt!

imorn ere jobb igen, ågren! Men snart nyår, har iofs inget planerat men ser ändå fram emot det,.

091224

ännu en fantasilös googlad bild, för att säga god jul! Sitter här, ska upp snart, fast har inte sovit. Borde nog sova snart. Va ute me gänget idag, fyfan va roligt vi hade, sprang runt på stan lite halvberusade och sjöng julsånger! Jättemysigt vare! Så glad för att vi hittadepå något idag. Leo träffade Kajsa och blev kär, Kajsa lekte svår och dissade sönder honom! Men vem fan bryr sig. Nu kanske det är dags att sova? Btw RIP Brittany Murphy, God jul, God natt! tjarå

 


091221

http://www1.hilton.com/ts/en_US/hotels/content/STOSLHI/media/images/photo_gallery/STOSLHI_Hilton_Stockholm_Slussen_gallery_restaurants_ekenbar_large.jpg

det påminner om Reggie!

. har ej bloggination för min mamma o pappa gifte sig i lördags by surprise! Så det har vart full rulle  hela helgen, bilder o sånt kommer sen. Måste sticka till jobbet. tjingling

 


091217

Att det finns människor som är kapabla till detta! It makes me sick!

Veterinären tvingades avliva den vanskötta schäfern.

Stackers lille vovve! Blev jätteupprörd o ledsen när jag läste denna artikel på aftonbladet och bestämde mig då för att det är dags att klippa Leos klor snart, usch o fy!

 

 



091217

suttonde desember, ja må sege att ja e myge stresst infor juletid. arbeter som en grise o har ige kobt en ende julepresent! Ja må skrive po norske!

091212

Dagen innan drömde jag..

Jag drömde att jag och min bror hittade en dromedar (en sorts kamel) ute utanför porten. Vi tog hem den och ringde 112 och frågade vad vi skulle göra. De sa att vi skulle kasta den från balkongen så den bröt alla ben och dog. Min bror ville inte göra det, så jag gjorde det. Jag lurade ut kamelen på balkongen och kastade honom från tredje våningen. Han bröt alla ben i hela kroppen och kunde inte röra på sig.

MORGONEN EFTER DENNA DRÖM FÅR JAG ETT SAMTAL FRÅN L OM ATT HENNES FARMOR HOPPADE FRÅN TREDJE VÅNINGEN PGA BRAND.

LÄS OM DETTA HÄR!


idag är jag bakis faktist. skit roligt hehe not

091212

thats just the way it is!

 


091204

bläddrade igenom kissies blogg och hittade denna bild. Undra om hon vet att hon gjort fel. Eller e hon ba korkat rolig? hahah 100 SITUPS NU, o så ere armhävningar som utförs på sista bilden ahahah humoristiskt


091203

Gårdagens dröm

Jag drömde att jag och Jimmy va hemma hos Sonia och hon tvingade oss att kolla på massa VHS filmer som hennes pappa hade filmat från när hon var liten. I början vare roligt., men efter ett par timmar tröttnade både jag och Jimmy. Men sonia tvingade oss att glo. Det blev skittråkigt och vi bestämde oss för att gå till skolan. Vi gick i samma klass och hade en skitsträng lärare som hette Jörgen. Vi kom en kvart försent till lektionen som skulle vara 2 timmar. Då fick jag och Jimmy kvarsittning en timme, fast inte Sonia. Jag och Jimmy började tjafsa om vems fel det var. Det slutade med att vi satt bredvid varandra helt tysta vid fönstret. Sen vaknade jag av att jag försovit mig till jobbet.

IDAG SÖG DAGEN FÖR ATT: Jag inte fick ledigt på lördag!

___________________________________________________

För övrigt saknar jag N så det bränns, Inte bara N, utan alla andra flickor och kvinnor. Jag saknar mina vänner. Fy sjutton vad man splittras efter skolbyten, jobb och andra skitgrejer. T messade mig om eventuell bowling inom den närmaste framtiden. Funderar på att göra en invitation på bloggen eller fejjan om en bowling kväll men måste spika datum o allt. Förresten suger min ekonomi, och det är ju jul och allt! Sugit som fan! Men aja.

Peace out


091203

Jag har små planer inför snaraste framtiden. Eftersom jag bloggar så sällan och aldrig skriver nåt intressant. Så tänkte jag faktist först börja med att lägga upp fler bilder. (ej googlade för en gångs skull) sen tänkte jag faktist börja skriva mina drömmar. Jag drömmer varje natt! Och en klagare som jag är tänker jag även skriva en sak varje dag som suger.

RSS 2.0