VP

För att fullfölja min tvångstanke gjorde jag "Vuxenpoäng-testet" Och hoppades på att inte vara under 14!!
Resultatet satt bra i hjärtat.. Min uppskattade ålder är 21.9! Det e ju typ 1 år mer än vad jag egentligen e! Fyfan vad jag e bra! Skulle va lite hemskt om man hamnade på 14 eller typ 28! Tur att det va nånstans i närheten!!

http://www.vuxenpoang.com/user.php?randid=93471911775

För att testa dig själv, gå in på www.vuxenpoang.com

Det e skiiiiiiiiitkul!

piz


VECKANS BABE!!

Åhh jag blev så ininorden jävla glad nyss! loggade in på bloggen och upptäckte till min förvåning att jag blivit vald till VECKANS BABEElinas blogg!!!

http://tankarisweetvalley.blogg.se/2009/june/veckansbabeveckansbabeveckansbabeveckansbabev-1.html

Med motiveringen : " Med en look som påminner om självaste Adriana Lima i sina yngre dagar och utstrålning som en radioaktiv uranisotop. Hussen till vänster är också rätt snygg!"

ÅHH sötare än Elina kan ingen vara!! och hetare btw hahaha. tack PTTR för nomineringen också, som du gjorde i smyg! hahaha flirtare där!

Bilden hon använde var självklart på mig och min man:



Återigen TUSEN TACK! Blir verkligen jätteglad och generad!

TACK!!!!

<3333


Jahaja

Igår va vi ute, först grillade vi vid trekantssjön, och det vart riktigt lyckat, förutom att ingen hade med sig bestick HAHA vi åt med salta pinnar som "kina pinnar".. Men vi va ett gäng på typ 10 pers! Och jag va skittrött (från ingenstans), men vi drog till sturecompagniet och va där ett tag men det va riktigt jävla varmt höll på o dö av värme i folkmassan så vi bestämde oss efter ett tag att vi skulle bege oss till Dovas på sveavägen istället o köra en krog/snacka/dricka/ha trevligt-kväll. Det blev det också. Och svarttaxi hem! YES riktigt klockrent! Men de va riktigt jävla roligt! Bidler kommer senare.. pusskalas

Rest in peace!



1958-2009

Kungen av pop är död, fan alltså jag blev riktigt chockad när jag fick höra det! Synd är det må jag säga! Kommer aldrig sluta lyssna på hans musik,. thats hot! Vet inte om man får skriva nåt kul i d här inlägget känns som jag förstör stämningen då så jag håller mig till den "sörjande" stämningen.



"Lines, Vines and trying times"

Måste ha, tack S att du fått mig beroende av JB! Nu måste vi campa utanför globen när de kommer! Skiter i att vi hatar smuts och småkryp. Vi har dealat på det innan du åkte!

^^

Det bästa!

  
 

Medans vi ligger o steker i solen i bikini med cocacola light så springer de runt och leker kull eller typ wrestling fan vet jag men det e jävligt sött! Och när Leo inte orkar så ställer sig Athena o petar på honom typ "hallå, vafan kom o lek da,?!" Mina favorithundar alltså! Så bäst! Snart beger jag mig till worket! Sen ska jag nog skimma. S åkte till juggan i tisdags, det känns lite tomt. Men det e tydligen värsta ovädret där så, YES! skadeglad som jag är haha! Imorn blir det grill o krök med gamla vänner. Får inte glömma kameran som jag BTW hittade! hahaha XOXO GOSSIPGIRL not

Favo

Nya favon, Jonas Brothers! Fan dig Özz, du har fått mig att dö!

http://www.youtube.com/watch?v=Tj_O5VLiIO4

<3

Leo

  
 

Bild 1 - Min wifeyyyyy Özz, hon är hemmafru o lagar mat!
Bild 2- En jordgubbe fast det e 4 jorgubbar som har incestat ihop sig!
Bild 3+4 - Min kille dååååååå
Bild 5 - finns ingen bild 5!



Det roliga i det hela



Vanligt i mina trakter! Någon försöker sälja en bil! ^^

lite bilder bara

  
 

gratisklader.se



Bli medlem på gratisklader.se, få gratis present kort HOS KEDJOR SOM T.EX. GINA TRICOT, IKEA, H&M, JC, NELLY, STADIUM OCH TWILFIT! KLICKA PÅ BANNERN OVAN OCH BLI MEDLEM!!


men WTF!

Min kamera är spårlöst försvunnen. Jag hade värsta bilderna från midsommar att lägga upp! Jag fäller tårar och mitt hjärta brister. KOM FRAM, Kamera! Kom fram! Jag ska sanera hela huset o titta i varje vrå.. MÅSTE HITTA DEN!

bloggstrejkar, strejkbloggar.. eller vare heter.. tills jag hittat den! tjingeling. Det ska bli fint väder hela veckan WOHO
jag googlade en bild som kan visa hur jag ser ut nu.. arg


patetiskt

jag vill bara uttrycka en känsla jag känner just nu: PATETISKA-KÄNSLAN!.

duvet när man känner att allt man gör o alla saker är patetiska o onödiga, att folk skriver onödiga saker o patetiska saker. Att mode finns, att en stil kan vara "inne", att man ska sminka sig på ett speciellt sätt, hårfärg, väska, smycken, tal, allt .. fan patetiskt. men ändå så e man där hahaha o följer strömmen för man har inget annat för sig liksom.. de e en kul grej men ändå patetiskt!

Midsommarafton!



Idag är det midsommar, vilka ska dansa runt stången? Vilka ska hoppa smågrodorna? Och äta sill och dricka nubbe? Skaru skaru skaru ellerrrr??? Små groderna små groderna så lustiga att se .. sen kan ja inge mer fan måste googla på låten.. Jahaja jag har köpt färskpotatis, fläskfile (eftersom jag inte äter midsommar mat) och jordgubbar, vin, glass o allt möjligt!! ikväll äre fekke! eller inte fekke men typ middag hemmos mig med tjejerna! Så trevlig midsommar på er allehopa!

aw


Bild på Leo och Athena! Bästa vänner hihihi Fotograf: Nathalie


Men ärligt talat!

Jag satt o tittade på aftonbladets hemsida och fann en grej som gjorde mig lite "illa till freds" (haha Natta). Jo, Jag klickade på en länk till aftonbladet TV. Och herre jises, där har vi en person som är kär i en karusell.. Typ som "den flygande mattan" på grönan. Ni missar något om ni inte tittar på dethär! Helt .. jag vet inte vad! har inga ord! Men att stå o kyssa en metall grej känns lite väl smutsigt för min del. Men klippet är väldigt emotional så jag tvekar inte en sekund på att det är äkta känslor fast det kanske ser lite konsitgt ut!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL KLIPPET

Pussokramhejrå

Men för i helvete!



För i helvete Björklund! Vad äre för förslag du kommer med?

"Möjligheten att läsa upp godkända betyg på komvux tas bort!"

Skitsnack! det var det värsta jag hört! Visst detdär andra om att man
kan bli avstängd om man tjafsar eller skolkar för mkt (bra Björklund!)

Och att sexualundervisning och idrott är ett MÅSTE för alla elever! (skitbra Björklund!)

Men komigen, detdär med att läsa upp på komvux, vad fan e det för skit!??



<3

Imagine that


WTF!?

NÄR SKA DET SLUTA REGNA?! fuck alltså

-



väldigt länge sedan, när N fyllde år! och NEJ jag hade inte druckit pallade inte pose:a på bilden bara. Men saknar mitt hår, eller gör jag? Jag vet inte, jag är konstig! Ska nog klippa mitt hår på något sätt imorn. Vet inte hur, men jag gör det själv alltså. För jag är pank! Imorn åker N hem, låt mig fälla tårar! Jag gör ingenting idag så jag bloggination som fan!

bara för att informera

Jag dricker kaffe med mjölk i min spicegirls mugg!



Fan ta mig, nu vart det för många inlägg. "Jag måste bloggpausa, jag orkar inte med alla mina miljontals läsare det blir för jobbigt med de hundratals kommentarerna jag får per dag, speciellt av petter"

men JA



MEN JA, hur många gånger måste jag säga det? JA jag älskar dig! JA DET GÖR JAG! nöjd?


allmänt irriterande!



En oläst tidning från Vecko Revyn! Tack hjärtat!

Alla mot en!

Jag har startat en kampanj! MOT Petter! Kampanjen går ut på att kalla Petter för ÖJVIND! Gå bara in på hans blogg, kommentera vilket inlägg somhelst och skriv något som inkluderar namnet "Öjvind". Svik mig inte nu för fa-an! Klicka på länken för att komma till Öjvind!

PETTER

patetiskt. tragiskt. helt jävla onödigt!

typ från wednesday eller nåt.

Ja, dum som man är var man o ölade i onsdags, Men hade jävligt roligt. Har lite crack bilder o visa haha garva inte! Spec  inte du, face! Men iaf, det va riktigt roligt vi va hos Terror och chillade sen skulle dom på skiva så N drog med mig till stan. Det va härligt haha. Men iallfall idag ere sugit väder och fredag. vet inte riktigt vad man ska göra. Tänkte faktist grilla till middagen men nehene det kommer nog inte gå så jävla bra om de fortfarande ska rinna vatten från himmlen.!
Ja som vanilgt är jag vitast på bilden, och om Elin läser dethär så ser du mitt grov fejk smile på bilden åt höger HAHA. Fick en kommentar innan fotot "MEN LEEEE DÅ" mmm men johojo så bra gick det. sarkasm-smilet kallar jag det!!!

 

<3


Foto av: Terror-Tessan

Älskling + älskling!



Min älskling är hemma, min bästa vän! Som nu på bilden är med min andra älskling och de älskar varandra, Han älskar nog henne mest! Kanske mer än vad han älskar mig. Usch vad mkt älskar det blev nu. BLÄ! Men ack o fy så härligt att ha henne hemma! Min andra halva. Snart åker jag ner till dig igen och escapar från min reality. Thank god for Malmoe!

Igår röstade jag



Igår röstade jag, kl va typ 2 min i 9 när jag sprang in i röstlokalen.. val lokalen.. lokalen.. whatever. Men jag röstade, för första gången. Det va så jävla tråkigt måste jag säga. Jag visste inte ens vad jag skulle rösta på, bara vad min farbror tvingat mig att rösta på,. Hallå S, M o alla ni andra, kom ut med mer information till oss unga så vi vet vad ni håller på med! Fick ett ruttet brev i posten av "Gudrun Schyman". Stod absolut inget viktigt! Vad är EU-val? varför röstar man på det?


Intressant

Tänkte komma med intressanta grejer, NOT. Jag hade absolut ingenting att göra så jag låg o kollade efter fula namn i almernackan! Herremin gud vilka namn som kom upp.. typ Axelina, Berthold, Rakel, Öjvind, Bartolomeus, Brynolf. MEN! jag gick ett steg längre imorse, och tänkte HMM undra hur ma nser ut om man heter sådär. Så jag GOOGLADE SJÄLVKLART!  Tänkte nu bifoga lite bilder på folk som heter såhär..

       

De står skrivet i ordning för den som e nyfiken haha från vänster börjar man då sen går man åt höger sen ner å från vänster sen till höger. Så tjejen i porrr positionen e Axelina o sista mannen "bonden" me glasögon e Brynolf. Jag gillar människor punkt slut


paparazza

Snart ska jag äta skitgod mat, ska paparazza grovvvt som fan..

Alexander Rybak

Han är charmig, söt och har talang. Han påminner mig om en blandning av Darin Zanyar och Benjamin Mckenzie (mer känd som Ryan Atwood från The O.C). tycker ni inte?? kkolla noggrannt


Jag gick under jorden!

Detta är det hemskaste som hänt mig på jävligt länge må jag säga. Jag går in på vivo för att komma till posten som nu ligger inuti vivo. Jag ska posta ett brev, jag gör det, betalar och allt är klart. Min bror och hans kompis väntar utanför med hunden. Jag går ut, Min brors kompis är borta. Han hade tydligen gått in för att leta efter mig. FAN DÅ! Så bar det in i affären igen för att leta upp honom och få honom att komma ut. MEN DÅ! NÄR JAG HITTAT HONOM OCH GÅR UT UR AFFÄREN. SÅ PIPER DET OM MIG! EN ÄLDRE MAN MED RÖD PIKE SKJORTA SPRINGER FRAM:

MAN- Ja hörre du, skulle du kunna öppna väskan?
JAG - Ehh aa visst men jag har inte tagit nånting!
MAN - Hehe nejrå det tror jag inte (falskt leende)
JAG - Kolla igenom min väska om du vill (röd i ansiktet)
MAN- Nej du kan göra det själv.
JAG- (rotade igenom hela väskan tömde fickor och kände i BHN)
det finns inget där jag lovar, vad ska jag göra nu då???!! (desperat)
MAN-  Jadu, är du säker på att du inte har något?!
JAG- Men JA, jag skulle posta ett brev.
MAN- (tittade snett) Okej, du får gå!
JAG- Tack! (skämdes som fan alla i affären glodde)

SKA ALDRIG MER GÅ IN I VIVO AKA VI-BUTIKEN I BREDÄNG CENTRUM!


Bizniz

Jag har MASSOR att göra och massor att tänka på, först o främst kommer Natta på fredag förhoppningsvis. Eller fredag natt då, eller aa något sånt. OCH DET MÅSTE FIRAS! Inte nog med det så har jag även dessa grejer att tänka på:

- Köpa studentpresent till min kusin (PANK SOM IN I SATAN)
- Vaccinera Leo (PANK SOM IN I SATAN)
- Ringa folksam, facket, läkaren och mormor.
- Kontakta min skola ang betyg (hehe)
- Städa mitt rum & hela lägenheten
- Tvätta kläder
- Skicka alla tradera grejer
- Jobba
- Betala försäkringen (PANK SOM IN I SATAN)
- Betala av lånet ( PANK SOM IN I SATAN)
- Och massor av andra utgifter/uppgifter som måste göras.

*PANK SOM IN I SATAN = för att uttrycka min sorg om min tomma plånbok!

Hm, men ska försöka hitta på något sätt, kanske SMSLÅN? eller inte., isåfall får det vara en desperat utväg!
Nu ska jag gå o äta frukost, för andra gången hahaha, no comments. puss o krammm

shake that ass for me SASHA STYLE




HAHA jag tyckte dethär va så jävla roligt när jag såg det på aftonbladet att jag bara måste dela med mig. Se BORAT flyga in med rumpan bar i eminems ansike! KLICKA HÄR!



pix

 

Ja det sägs ju att morsdag är en bra dag, det var det. Jag satte på mig min klänning och så gick vi ut o åt grekisk mat som va så jävla gott men jag orkade inte äta upp något så jag bad om en doggybag, servitrisen tittade jättekonstigt på mig och jag förtydligade att jag inte orkade äta upp maten och frågade om de hade någon låda man kunde ta med resten i, hon log nickade och kom snabbt tillbaka med någon frigolitgrej. Nu väntar maten på att jag ska äta upp den! Sen en bild på leo från idag när vi va ute på ängen, han gillade det hihihi.

tjingeling, dra åt heleveteet

RSS 2.0