090923

DAGENS FRÅGOR:

BLÄCK ELLER BLYERTS?
MAKARONER ELLER SPAGHETTI?
KLASSISK MUSIK ELLER INGENTING ALLS?

svara om ni vill.

mina svar är
bläck, makaroner o klassiskt.

med motiveringen:

bläck försvinner inte, makaroner har roliga former, jag kan inte ha det tyst.


090923

Ja, måndagens händelser:

-
Jag var på väg till jobbet, åkte kommunalt eftersom fajjen tog bilen. Hade arbetskläder på mig. Dvs Vit skjorta, svarta byxor, o svart väst o svart slips! Jag går på o visar mitt åkkort, (som jag köpt på reducerat pris fast jag egentligen inte får, så det e nojigt varje gång jag ska visa åkkortet). Men iallafall!

Då säger busschaufförskvinnan: -"Nej men oj, jobbar du också för SL?" 
Jag svarar med frågande ansikte "Nej ehm, det gör jag inte?"
Hon säger:"Jag vad festligt att vi har likadana kläder på oss!"
Jag säger JÄTTEGENERAT: "Eh, okej dethär emina arbetskläder"

Jag märker hur alla i bussen glor så jag tittar ner i golvet och går o sätter mig längst bak i bussen! INTE ROLIG HÄNDELSE! 

________________________________

Jag slutade jobbet kl 21:00 och gick mot JET-macken där fajjen skulle hämta upp mig. Det blåste som in i satans helvete så jag satte på mig min luva. (jag hade världens ruttnaste college tröja).

PLÖTSLIGT känner jag hur en bil saktar ner bakom mig och kör upp vid min vänstra sida. POLISEN!
Ena konstapeln hissar ner rutan o ropar :"Hörre du, ursäkta!"
Jag drar ner luvan och tittar jätteskrämt på polisen och får fram ett "ee aa ee?"
Polisen: "Vi är ute o letar efter en psykiskt sjuk människa som är ute o vandrar på E4an. Eftersom du drog på dig luvan såg det misstänktsamt ut!"
Jag-"ehh jaha ojrå."
Polisen- "Men det är ju inte du förståss!"
Jag- "Det kan väl inte du veta!!!"
Polisen tittar konsitgt på mig.
Jag-"Fast hoppas ni hittar rätt person då!"
 
o polisen åkte iväg. haha jag tänkte på hur patetiskt det måste ha låtit när jag ba "DET KAN VÄL INTE DU VETA" shit alltså. dum som man är haha. Nu vågar jag itne ha luva på mig längre.

________________________________

O sen eftersom det är dagarna före löning har jag samlat pantburkar o småpengar i alla väskor o byxor, för att ha råd med öl, som var jätteäcklig. Hur alkoholiserat är itne det? shit jag måste va störd i huvet.

Jag va ju hos tandläkaren i måndags. Och lagade mitt hål! Uuusch! Bedövningen satt i 5 timmar efter lagnignen. Och jag har även idag ont i käken efter alla bedövningssprutor jag fick. hemskt som ini satans helvete. Men ajajjajjaaaa på lörda ere kräftskiva mihihi fast utan kräftor ..fråga itne!

________________________________

Bilderna nedan föreställer en POLISBIL och istället för en kräfta så valde jag denna man som solat sig röd som en kräfta och han kom upp om man sökte på kräfta på google. HAHA ful som stryk är han.


  

puss o kram


090922

Eftersom jag har lite bråttom nu och måste rusa iväg så tänkte jag bara ge er en förhandstitt på vad som berättas senare idag. Det har bland annat att göra med Polisen, Att ha samma kläder som busschauffören, psykiskt sjuk människa, och självklart pengar. Lite sådär halvtufft inlägg kommer sen!!!!!!!!

mwahh

090919 drunkad



partaj igår typ, orangehår rosa klänning typ.
men de va roligt hahahahahah
_____________


090918

En av de roligaste dagarna i mitt liv var denna!
_________________




090917

Jag har insett att jag är orangehårig. Orange är det värsta färgen jag vet! Oavsett om det är kläder, godis, växter eller vadsomhelst! panic @ the disco gånger 448769058

090917

Omajgard jag glömde berätta att JAG, för mina egna pengar, för första gången i mitt liv köpte tidningen SITUATION STOCKHOLM! Jag va bara tvungen, jag kände att jag aldrig gjort nåt gott för mänskligheten, Så utanför City Gross Kungens Kurva köpte jag en tidning av en hemlös man.

!!!!Han blev så glad att han kysste (slickade) min hand. Jag blev rädd för sjukdomar (paranoid som jag är för svininfluensan o dyl.) och sa varsågod flera gånger och lyckades dra bort min hand och kuta till bilen!!!!!

puuh, vågar man köpa en sån tidning igen, undra om det kanske går lite längre än hand-slick nästa gång? Nej men fan va elak ja är, han kanske bara ville va snäll.. sådär smutsig i fejjan orakad o slitna kläder. Gullig man iallafall. Han såg ut typ som han här nere!





Idag har jag fittskit valpkurs och leo kommer facka systemet som vanligt o göra så ja gråter mig till döds. men aja de e bara o bita ihop. jag hade "läxa" också, som jag givetvis inte gjort heheheh smart emilia heheh
holla back later alligater.. btw dedär me Sanja e över nu. Hon flyttade till Norsborg med hennes flickväns pojkvän så vi behöver inte se henne mer. yes man


Sanja

Oj oj vart ska jag börja, Sanja.. Du är så dum i hela huvudet! Så odräglig så dum i hela huvet att jag vill dränka dig! Du har så ful stil och ditt hår e fult som du klippte i juggan! Och du e så jävla jobbig o ljuger hela jävla tiden o det e så jävla jobbigt! Du e jätte irriterande ia lla lägen i alla tidpunkter.

Och du snackar för mycket och kan aldrig hålla käften! SÅ JÄVLA JOBBIGGGGGGGGGGGGGGGG

...

mmm and thats it özzz nujen MAZEL TOOOOOOOV

090915 Patrick Swayze

Jaha, Då var dagen kommen! Den dagen alla visste skulle komma. Patrick Swayze, 57 år gammal, somnade in fridfullt i sitt hem i L.A idag. Efter en lång tids sjukdom orkade han säkert inte mer. Sorgligt. Filmer han spelade i var bl.a. Youngblood, Donnie Darko, Dirty Dancing och Ghost (tror jag). Men min absoluta favorit film som jag kan se hundramiljonertusen gånger är Dirty Dancing. Och hänga med i alla repliker, speciellt "NOBODY PUTS BABY IN A CORNER"

Må han vila i frid!


aw



ej min hund alltså


Men nej



va liten han har varit, och va söt han har varit och vad snäll han har varit och vad lugn han har varit. det e helt sinnessjukttttttt


090914



Seru ej vad som står? Kisa med ögonen and you'll get the message liksom. Mihhihi nu ska jag gå o äta frukost ja dör av hunger sen ska jag oleo ut på feting promenad tror jag.
Och sen har jag förhoppningsvis väldigt hett samlag med någon superhet superkändis som kan låna mig pengar till alla skulder jag har. Och gärna ge mig en lägenhet och en bil. OJ VAD PROSTITUERAT DETDÄR LÄT!!!! jag tar tillbaks allt jag skrivit i detta inlägg punkt slut hej.



090914



Men omajgard! Long time ago-bild! Undra hur jag ska färga mitt hår, mörkbrunt, rött eller ljusbrunt eller slinga? Undra om jag ska klippa lugg igen eller ej. Saknar det röda, som fan! Men det tog hundra år att få bort sen. Men åhh jobbigt med beslutsångest, Jag känner mig mer hemma i brunt o snedlugg men orka ha samma frilla i 45 år. Kanske borde jag raka av mig håret o ba skita ia llt hmmmm vem vet??! vi får väl se vas som händer. komentera gärna om va ja ska göra me håret.. Mwah


Landet

Jahaja nu sitter jag här iv ardagsrummet helt sliten i ruttna 90tals kläder som jag hittade längst ner i garderoben, de har jag på mig endast när vi far till landet, just det, landet! Som ligger mitt i skogen i ingenstans. Men de e ganska skönt. VI har iallafall tv o internet hiihih men jag e så trött att jag tror ja ska slagga snart. Fick konstigt sms inatt av ett nummer, det stod "Så du var aldrig ens lite intresserad?" Sen när jag frågade vem det var fick jag inget svar. Hur sjukt är inte det!? mjauuuu

:):):):):):)::):):):)))))))))) imorn äre hemfärd ialalfall

090911

Mjo, så var det 8 år sedan World trade center olyckan. Minns den dagen i detalj! Hemskt! Oj vad alla sörjde. Fint att de läste upp namnen på alla döda idag, och hade tyst minut o så i USA. Idag åker jag till landet borti fjärran, landstället alltså! Som ligger mitt i skogen utan någonsomhelst kontakt med omvärlden! Men herrejises vad skönt det ska bli! O bara komma bort från omvärlden o bara vara.

Intressant:

Igår var jag på valpkursen och då märkte jag till förvåning att reklamtjejen går i min grupp med sin vovve. Reklamtjejen e hon som sjunger "
Du tror väl att min ensamhet e värst nanan, förklara snälla så att jag förstår, varför ni tystnar när jag kommer o ni skrattar när jag går, säg varför det måste vara jaaaag som har ryggen upp mot väggen anannaananan" aa men hon va där iallafall, ja ba åh cooooolt!

Idag när jag jobbade kom Harald Treutiger o beställde av mig med en vän, ja ba ååh coooolt! fast ja sa inget vare sej till reklamtjejen eller harald. Men roligt sådär action i vardagen! Tjingeling!








hihihihihihi


2ahand

Ja eftersom det inte finns några hyresrätter i närheten, förstahandskontrakt dvs.
Så får det antagligen bli ett andrahandskontrakt, på minst ett år. Ja, det verkar inte gå så bra dethär med lägenhetssökandet men no way that im givin up on this! Keep on liksom..


att se på

Mm, ikväll ere mycke o se på på tv! Men det är ju klart att man införskaffat sej en inspelningsbar digitalbox, så nu måste jag bara dela upp allt i två listor, "SPELA IN" "TITTA PÅ" .. Just nu kollar jag på "Du, jag och Dupree" som går på trean, sjukt irriterande, rolig film! Men back to business. Det jag måste se ikväll är iallafall:

CSI NY 21:00 KANAL 5
ROAST PÅ BERNS 21:55 KANAL 5
PIRATES OF THE CARIBBEAN 21:00 KANAL 9
FÄRJAN 3 20:00 KANAL 5 (inspelning pågår)

och så alla småserier typ som 2 ½ men och cold case osv osv osv


digimon digitalmonster digimon due champion!


Jag är ipren fast ja äter panodil

"Huvudvärk är en i dagligt tal välkänd term som avser smärta i huvudet eller ansiktet. Värk i nacken kan också beskrivas som huvudvärk.

I stort sett alla människor har erfarenhet av huvudvärk. I åldern 19-30 år drabbas mer än 90% av alla kvinnor och 75 % av alla män då och då av huvudvärk. Förekomsten avtar med åldern och efter 70 års ålder drabbas endast 50% av kvinnorna och 25% av männen (Hasselström m fl 2005). Huvudvärk kan ha många orsaker. Tillfällig huvudvärk kan bland annat utlösas av spänningar, till exempel för att man gnisslar tänder eller biter ihop käkarna när man sover. Den kan också orsakas av förkylning, hormonsvängningar, sömnbrist, alkohol, rökning samt av för mycket kaffe, te eller läkemedel som innehåller koffein. När det gäller återkommande huvudvärk är de allra vanligaste orsakerna spänningshuvudvärk och migrän. Huvudvärken kan också ha psykologiska orsaker, till exempel ängslan, oro eller depression."

_____________________________________________________

Jaha, här sitter jag med världens huvud värk och bestämde mig för att söka på wikipedia om just huvudvärk. Ja men då visar det sig att det beror på allt det jag gör och allt det jag grundats av. Psykologiska orsaker, spänningar, hormonsväningar, alkohol, kaffe, rökning. MEN GUD VAD HÄRILGT ATT HÖRA ATT DET MINSKAR MED 40% EFTER 70ÅRS ÅLDER. WOHO, YTTERLIGARE EN SAK SOM E BRA MED ATT ÅLDRAS, FÖRUTOM PENSIONEN OCH MENSEN DÅ!

men ändå, dags för panodil zapp nu! Men tyckte det va lite roligare att lägga in ipren-mannen, döpt som "Johan Neumann" för er som bryr sig. tjarå


men hallå

Okejra, efter C.Ronaldo o alla andra skulle jag lätt bjuda Adrian Mutu på gevalia kaffe om han skulle komma på oväntat besök!!!!!!! I WISHHHH. Orka bry sej om han e 30 fan, hane spännande men ja e faktist inte nån jävla fotbollsgroupie  men ändåååååå..

för tillf'älläet sitter ja o lyssnar på kärlekslåtar o tänker på kärlek o deppar pga kärlek, SÅÅ INTE MIG! fattar inte varför men ibland måste man.. typ standard låtar som all my life o crazy osv osv osv.. blähhh

fannnnn

varför är de så konstigt nuuuuuu . har dom ändrat blogg.se elle rere min data so m,e konstig? jag skulle lägga upp en video på killen som gråter blod men allt bara försvann.. rann ut i sanden så att säga så nu skiter ja i det. har fan försökt hundra år.

jag ska dejta petter

RSS 2.0