250210

LÖNING! grejt mate!

ps. jag va extremt uttråkad och gjorde ett flertal quiz på facebook, några exempel..

"Hur kommer du dö?"
SVAR: Du kommer bli mördad! En man kommer sticka kniven i ditt hjärta!

"Vad skulle du egentligen heta?"

SVAR: Filip

"Har du ätstörningar?"
SVAR: Du är äcklig!


man ba va?!


250210



..och tusentals nervösa Ne-yo fans står nu utanför Baltiska Hallen i Malmö, och ser fram emot månadens mest efterlängtade kväll. Vissa lite halvt berusade, andra kissnödiga och många glada miner, MEN..

.. där är inte jag!!! och det suger kamelpenis!!!


240210 - tjuv

tjyvade denhär från Lollos blogg och undrar, varför va inte jag såhär cool när jag va liten HAHA.

ironi för dom som inte fatta

 

 


240210

... in this moment!


240210

Ledig idag, o sen blire jobb typ 6 dagar i sträck. Lite ångenst har man ju, men de lugnt typ. Nu ska jag nog baka nånting o äta till teet som jag ska dricka ikväll. Mys, fast jag ska ju träffa Sonia på en promenad sen, skitlänge sen ja såg na'. Ska bli göjj.. hörs imorn ångest hejrå

190210




180210

http://www.e24.se/pengar24/jobb-och-karriar/inte-fet-pa-mcdonalds-lon_1872521.e24


no comments


170210

Jaha då var det dags för systern min att bli 21 år, gammal kärring! Jag försökte sjunga i telefon idag men jag + sjunga = ej sant. Vi ska fira så fort vi ses. Saknar dig som in i norden! Vill se din nya lgh, ditt jobb, hela dig! Och hoppas verkligen det blir snart, och inte när du kommer på ASM för då vet jag att vi nog inte kommer hinna ses! .. ville bara säga GRATTIS PÅ DIN DAG! Nu får du gå ut o klubba o gå på systemet i USA! grattis igen babe!

 


070210

Idag var vi på hundträff på Gärdet. Vi samlades ganska många och vandrade i den djupa snön me hundarna. Leo va som galnast typ och skulle sniffa o pussa på allt och alla. Jag fick blåsor på händerna, så mkt drog han i  kopplet! Hundjävel! Nemen de va kul iaf, sen vandrade vi över hela gärdet och mötte massa olika vovvar på vägen. En Grand Danios som va så jävla fin. Sen såg jag Simon från Simon o Tomas, med hans små jack russel. Leo och Percy och Pooter (som hans hundar heter), lekte lite grann. Sen gick vi vidare.
Vi gick till hundcafét I karlaplan. "Himmelska hundar" och fikade, Leo fick Doggymeal loaf som bestod av fet köttbit med grädde på och gurka. Han älskade det! Så jävla mysigt ställe! Sen begav vi oss hemåt, slut som en gris e jag och ska snart lägga mig o sova!


Alla hundar på gärdet


Leo väntar på maten.


040210





Undra vilken väg jag tog..


RSS 2.0