+5&5/&"%#)(&¤¤)=

Det var lite mycket igår punkt understrykt text, och idag mår jag inte bra utropstecken utropstecken

hehe

Läste Paulinas blogg och blev lite arg, Hon svarar på läsarnas frågor/påståenden i ett inlägg,.

"Om du skulle tvingas ha tandställning ? Jag skulle nog behöva det egentligen, ganska mkt ! Men jag vägrar, det finns inget fulare. Isf så är min glugg rätt charmig ! It´s me !!"

Visst jag förstår att hon tycker att hennes glugg är charmig men man behöver väl fan inte uttrycka sig att tandställning typ är det fulaste som finns. Jag tycker det kan vara charmigt. På Darin t.ex. Eller på min vän N när hon hade det förut, och på många andra människor. Blir bara irriterad.



whatever, jag känner att jag är uppe lite väl tidigt så kanske ska ta o lägga mig igen eller bara gå ut o göra nåt kul, sisådär 8.14 på morronen. hehe jadu vad finns det att göra då liksom. Det enda som är öppet e typ vårdcentralerna och ica, kanske ska ta o titta förbi? Idag ska vi äta grillat till middag. Ska paparazza o visa sen mihih. Glömde berätta att i onsdags fyllde min kära väninna Terese aka moder teresa år, 20 barre! Jag grattade henne med hela "ja må du leva" -sången. I sådär morgonrösten haha,. Men ja, imorgon ska vi kalasa hos henne med släkt o vänner! Det ska bli trevligt,.

för övrigt så känns det bra, solen skiner, hunden sover.

Puss o hej .. bilder i förra inlägget e så rolig. glo bara på ungens fejja! haahhahah

skratta sig lite


en läskig lista

  • clowner
  • simhallar
  • vatten
  • ormar
  • spindlar
  • ångest
  • att föda barn
  • att sätta i halsen
  • mörker
  • tornados
  • småkryp
  • små utrymmen
  • när man inte hittar busskortet precis när man ska kliva på
  • strömavbrott
  • blod
  • program om andar
  • att bli skrämd heheh

-



I keep on wondering,. Is this it?
the end

Skön T

Scandalbeauty skrev ett inlägg om kriterier. Vilket jag måste säga stämmer jävligt bra in på mig med och mina kriterier!
Sen skrattade jag lite för mig själv, speciellt när jag läste detdär om allmänbildad och äpplen som INTE växer i magen!

Nehene




Näe då! Nu har jag bestämt mig! Ska fan inte bry mig så mycket om vissa människor! Fan ta er i helvetet! Min mobil suger orm-penis btw. Går inte att ringa till den, och smsen kommer några timmar senare så alla vet! Jag fick trehundra riksdaler idag av Lollo och hennes mamma. Aw, de ska jag ha när vi ska grilla! Saknar Lollo skit mkt för fan! Så jävla kul o ses efter hundra år! Men grilldagen kommer snart, och då jävlar! Och jag ska fan googla på hur man får ökat självförtroende och självkänsla, sen BAM ska ni se mig komma ur mitt skal och vara den gamla Emilia. I hope iallafall! Nu ska jag gå igenom fas 1, att ringa samtalen till mina vänner o fråga om de vill hitta på något. Ett öb! Första samtalet på G nu..

Jag - (väntar spänt på svar)
Hon - (*abbontenen du söker kan inte nås för tillfället*)
Jag ringde ca 6 gånger till, desperat som jag är fick jag inget svar. Slutade med ett sms: "Svara då"

Jag ringer igen om ett tag, Hon brukar inte svara i mobilen så ofta, hon brukar inte ha den bredvid sig. Eller ignorerar hon mitt samtal? Sitter hon med värsta flinet o tittar på när det står Emilia mob som ringer., LUGN, hon svarar på smset snart! eller?

Efter 10 min..

Sms - "Aa jag såg nu"

Jag ringer ytterligare en gång.. Och vårat samtal resulterade i detta, lite förkortat då.
Minns inte alla detaljer men typ såhär vart det;

Jag - Hej vad gör du?
Hon - Inget kollar på tv.
Jag - Okej vill du ses sen?
Hon - Aa kanske, senare, smsa mig.
Jag - När? typ när? 7 eller?
Hon - 7 halv 8
Jag - Okej, aa bästa
Hon - Aa
Jag- Men vill du gå ses eller?
Hon- Jaa
Jag- Okej vi hörs
Hon - Ajd cao
Jag- Cao

Jag har lite konstiga aningar och känslor i kroppen. Jag vet att jag är konstig, men hoppas hon inte är sur, Hon är min skrattvän min hjärtevän min gråtvän. Behöver henne. Hoppas hon läser detta.




My confessions

Jag mår inte bra, på riktigt, helt seriöst! Jag saknar mina vänner, så det gör ont. Jag har avskärmat mig helt från omvärlden och vet inte varför. Är inte sugen på någonting men ändå allt! jag är förvirrad, ledsen men samtidigt lycklig. Minsta lilla sak blir stor. Jag har ingen men ändå alla. Jag sviker, både mig själv och andra. Jag har svårt att hålla löften, jag har svårt att engagera mig. Jag känner djup sorg,. den sitter mellan revbenen o lungorna typ. O trycker som en sten. en tung sten. Som får mig att gråta. Jag saknar den gamla mig. Den jag var för någon månad sen eller två. Den Emilia tyckte jag om. Kände mig hemma, kände mig bekväm i henne. Det va jag! mitt riktiga jag! Nu har jag utvecklats till något så snabbt att mitt psyke inte hinner med. Är det tack vare allt jag tar och allt jag gör för att ändra på min livsstil. Eller hinner jag inte med bara, jag är ständigt pressad och kvävd men som en instängd fågel söker jag efter ett litet hål att pressa mig ur. Jag vill ut, jag behöver luft. Ge mig luft någon, dra mig ur detta! Allt har förändrats så drastiskt! Känner mig väldigt manodepressiv för tillfället, men vet inte om det håller i sig. Vågar inte ta kontakt, men vill så mycket! Saknar så mycket att det gör ont!

Att skriva av sig går bra, sitta tyst o bara skriva ut allting. Låta känslorna flöda. Redan nu har jag skrattat, gråtit och varit arg när jag skriver detta inlägg. Jag har inte mens heller. Och ingen höst/vinterdepression. Vad fan vill du mig däruppe (om du nu finns) ?! Varför kan du inte någon gång bringa mig lite tur och lycka, i alla fall lite kärlek? Ringde min gamla kärlek igår för att visa att jag fortfarande bryr mig. Fick totaldissen och ett klick i örat. För vadå? För att jag bryr mig som en vän och absolut ingenting mer. Kanske ska jag börja ta vara på mig själv. Varför ska man tänka på nån annan än sig själv? EGO! Kanske är det dags för mig att bli världens ego, älska mig själv från topp till tå. Att inte bry mig om någon annan än mig själv. Skita i alla andra för en gångs skull.

Men jag saknar er så mycket att ni inte kan förstå. Vi ses typ en gång i veckan men jag saknar inte själva flesh and bone. Jag saknar kärleken jag får av er, kärleken jag ger. Svårt att förklara. Men ni, mina vänner, är det som betyder mest för mig. Och kommer alltid göra det.  Hoppas ni läser och förstår varför jag varit lite off, har inte någon konkret förklaring men försökt uttrycka mig så gott jag kunnat! Det gör ont, verkligen! Till o med när jag ser er gör det ont,. För jag vet inte när jag kommer få träffa någon av er igen. Vill inte stänga in mig! My mind , soul and body bråkar, de vägrar samsas! Kanske är det problemet? Kanske behöver jag hjälp? Med vad? På vilket sätt? Inte fan vet jag.

Vissa av mina vänner har jag inte sett/träffat på år och dagar, har ångest för det. Man ska verkligen ta vara på det man har. Men det blir nte bättre av att man pressar mig. Jag fungerar inte under emotionell stress eller press. Jag får flipp och stänger in mig. Jag vet att det är något jag måste bearbeta. Och låt mig göra det i min takt! Jag hatar det. När folk håller på! Fyfan vad jag hatar det! Tänk om jag är schizofren? eller..?

Vilsen själ är vad jag är,. Förlåt mig

:)



bebis

:(

jag blev medlem i facket idag, usch ännu en utgift i månaden! hatar utgifter älskar inkomster!!!!!!!!!!

love and respect to ma brotha tupac thats on th eother side i will se you soon brotha from anotha motha

heheh not .. förlåt alla tupac fans om jag skämtade lite


jaja

Jag har inte uppdaterat p åår o dar för ja har varit med Leo. Men iaf, vi har inte gjort ett piss bara legat ute o glott i solen  typ. Han e skitjobbig har bitit mig överallt ja känner mig som ett rivjärn. inte kul. Sen kollade jag på hundtricket o ba AHA smart linus o micke!! Men han är ju trots allt min bebis,.

äää sen är jag sjukskriven faktist, fick nån ledinlammation i pekfingret så det blev stort som en chorizo korv.. gjorde skit ont fick åka till jourmottagningen och dom skrev ut penicellin. KUUUUUUUL SOM FAN 10dagar ba heheheh TACK!

Mm, sånt e livet. Sen gjort jag ett quiz p åfacebook bara för skojs skull.

VILKEN TYP AV DROG PASSAR DIG BÄST?

SVAR: Nikotin är den drog som passar dig bäst. För dig som vill bli socialt accepterad! .. osv osv.

Wtf tänkte jag, socialt accepterad? Visst jag röker men vad fan har det med mitt sociala accepterande o göra?
Stöööööört iaf, inte för att jag tror på sånt där skit!

JAG HAR INTE KUNNAT UMGÅS MED MINA KÄRA VÄNNER PÅ ÅR OCH DAGAR! HATA MIG INTE JAG SAKNAR ER SOM FUCKGIN GURKMEJA MEN JAG  HAR INGEN SOM KAN PASSA VOVVEN!!!!!! MISS YOU ALL,......................

MARGAJKA!

Salut

mihih



-

jag är så trött! trött på skitet! trött på krävandet, kvävandet .Mitt liv är inte helelr nån dans på rosor,. jag har inget att säga förutom att du kan behålla min "queen of fucking everyuthign"-kopp o mina mjukisar!

lol

Hitta dethär på youtube, på kommentarerna:

please read this because it really works!!!

1. think of your crush or your boyfriend
2. tomorrow that person will ask you out or give you a 30 second hug!
3. but here is the catch, send this to two other videos


"30 second hug" HAHAHA oh yes det vill jag ha av min crush!

Ma man



BääBiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzennnnnnnnnnnn Mihhihi FNiSZZZZZZZZZZZZ

IDAG

Idag is the big day! Its the shit asså,. e skit nervvrakig

Kamel

Kameler hade inte SL kort när de skulle åka tunnelbana från Bredäng. Hehe där va du rolig, Björn!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5128107.ab

tänkte vara lite normal för en gångs skull o döpa detta inlägg till BILDER och skriva som en normal människa.

  
 
 

Ja detta var våran dag på Snaps. Det var soligt och trevligt! Tess fick bara vara med på en bild för hon fotografen! På sista bilden kör jag tummen upp. 4 av 5 toasts! BENJAMIN! Gud, det där va inte det minsta normalt! Jag tror inte jag kan vara normal. Och med normal menar jag sådär allmänt vardaglig. Jag får ryck ibland, thats it! Men åter till ämnet! Vi hade skitroligt på snaps.

Jag tänker inte skriva om gårdagen, Eurovision song contest! Det får ni läsa om i andra bloggar! Så jävla ruttet, men nästa år blir det en tripp till norge iallafall! Tack för mig ha det bäst!


3246



Fan va kul om man skulle ha ett cupido-set! Skulle springa runt i staden o "cupido-a" alla haha som en jobbig djävul! JOBBIGT VA HAHAHAHHA! Och så ska man ha blöja på sig. och krulligt hår hahaha!

Dåliga saker just nu:
-Jag är bakis
-Sverige kom typ sist
-Jag är pank
-jag är förkyld
-Jag hittar inte mitt vaseline
-Okänt nummer ringde 7 gånger inatt

Bra saker just nu:
-vet inte


- x2

OKEJ, det pinsamma var att min Mamma rotade igenom mina lådor och hittade föremål X i min låda och hon blev generad och konstig, och tittade på mig. Hon ville verkligen säga något! Jag tittade bort för att undvika samtalsämnet, och gick därifrån! Mer säger jag inte, nu får ni använda fantasin. Förresten, det e konstig stämning mellan mig och min mamma nu! Usch!!

-

nyss var jag med om mitt livs pinsammaste ögonblick, jag tänker inte ens prata om det. Men ni vet när det händer, så skäms man så in i helvetes mycket så det inte e sant! Just nu gör jag det, till o med så att jag sitter o bölar! Jag har skämt ut mig offentligt! iallfall inför min mamma, detta var det pinsammaste jag någonsin gjort! ÅH DÖDA MIG NÅGON!

Mamma

Jag ska bli mamma :)

fråga inte!

<3

vrickat

vissa bloggare är riktigt jävla vrickade säger jag bara, visst jag kanske också är det men fan skriver jag inte om typ ett skitsnyggt rosa nagellack o lägger in en bild på ett grönt? stört hahaha idag tog sköterskan blodprov på mig, för hundratusende gången.

Hitta något som inte stämmer så jag slipper lidaaaaaaa skit på er annars

Jävla försäljare!

Idag vaknade jag kl 06:50, av mig själv, lite halvseg i huvudet,. Gick upp o tog en gurk/paprika macka. Sen bestämde jag mig för att åka till jobbet o chilla livet ur mig. Men när jag väl satt i bilen kom jag på att jag glömt mina ryg hemma., så ja bestämde mig för att åka till OKQ8 för att köpa nya, orkade inte åka tillbaka.

Kassörskan: Hej hej
Jag: Hej, haru LM blå eller? Korta alltså?
Hon: Ja men visst har jag det, (började babbla om vädret)
Jag: (ganska trött) Jaa, precis, mm aa mm jaa
Hon: Gud va kul att du har körkort, du som är så ung! Grattis!
Jag: Jaa tack, det va ett år sedan i september. *ler*
Hon: Ja, skönt att sommaren är här snart, förresten har du någon tändare?
Jag: (har 4st tändare i väskan) Njae, det har jag inte.
Hon: Men köp domhär för 9kr dom e skitbra! Jag lovar!
Jag: Okej aa men det blir bra, ta en röd!
Hon: EN RÖD! FÖR KÄRLEKEN VA?
Jag: Hehe mm typ

VARFÖR KÖPTE JAG EN TÄNDARE, hon va för trevlig så jag kunte ine säga nej.. satan!
ska undvika att åka dit !


Ska lära mig denna utantill!


¨

morfarn i slutet som säger "Kneckebrö" e söt

Min favorit föda



Så jävla gott med Wasa knäckebröd + Bregottsmör + Prästost eller Grevé ost, och som pricken över i:et måste man ha paprika och gurka. Själv köper jag avlånga paprikor så det blir såna där små paprika skivor! Om jag åkte till en öde ö skulle jag kunna leva på sånt här varje dag, och vatten ioförsej!



-

Detta måste vara det absolut sjukaste jag någonsin sett i svensk historia alltså. 11åringar erbjuds för 1300kr att leva som tjejerna i sex and the city. Latte varje dag. När jag va elva år hoppade jag hopprep och åkte inlines och pussade på min hamster. Drack inte kaffe och va inte intresserad av fashion eller designers. Jag bytte klistermärken med mina vänner och det längsta jag hade gått med en kille var nog en puss på kinden eller något sånt.

LÄS HÄR

Jag tycker synd om de små flickorna som "uppfostras" till att ÅH NK, ÖSTERMALM, LATTE O STUREPLAN E SÅ JÄVLA BRAAAAAAA sug kuk

Sakna?



Saknar jag mitt röda hår eller inte? Det är frågan..

Hahaha

Svar på S : HAHAHAH JA NÄR VI RÖKTE TE VA FAN BÄST!! vi är bäst på att komma på konstiga saker, typ som när jag frågar om jag får stoppa pennor och gräs i din nästa eller dina öron o du ba AA och så gör jag det o skrattar jättemkt o länge..

best 4 sho bro


Huvudvärk

Jag hatar att vara förkyld, jag har världens huvudvärk. Tror det beror på överkonsumtion av nässprej och bihåleinflammationen.  Det är hemskt! Dricker te med honung hundra gånger, äter Strepsils men ingenting hjälper! Låt mig gråta floder,. ja säger bara Margajka wtf jao hehe


Ferre

idag äre ferre, tänkte ba visa en kvällens outfit hehehe

 

kärringskorna hahaha

va

VAD SKA DU GÖRA IKVÄLL DÅ, RÄÄÄÄÄÄKAN?

bästa comhemreklamen..


Space

Idag när jag blev väckt av S, blev jag sugen på TE! fast inte random te.. såsom lipton blabla såntdär äckligt vanligt te. Utan jag hade en sparkle i mig att experimentera fram ett nytt te!

Jag såg omkring mig för det bästa man kunde använda för att göra gott te. Letade i krydd hyllan men fan heller att man ska göra te av typ curry, timjan och rosmarin. Vad fan, jag som va sugen på te. Men just då uppenbarade sig en ask LÄKEROL SALVI. Den bara stod o tittade på mig på spisen. Den ville ha mig!!!!!

Självklart droppade jag ner två pluppar i mitt te vatten, rörde o rörde om.. men de vägrade smälta! Fan då,. då tog ja upp dom och la dom i munnen, tog vanligt varmt te vatten o blandade i munnen. Typ som när man blandar oboy i munnen. Först oboy sen mjölk.

Det blev faktist rätt gott. fast samtidigt inte, smakade lite hostmedicin / läkerolsalvi te hihihi me nde eskit roligt o pröva nya experiment grejer. Jag har provat att lägga i apelsiner i mitt te.. asså bokstavligen apelsinklyftor.. de blir .. SMAKRIKT"!

tack för mig


morgonbilder


    

jag va orange imorse n'är jag vaknade man ba whattafack jao.. jag ivlle gör areklam för nyponsoppa för de e så himlansgott spec när de e iskallt direkt från kylskåpet. sen har jag härliga vänner som klottrar i smyg på min spegel. blev glad när jag såg det idag. det står typ Palmolive, Natriumhidroxid, Margajka, Orrar som borrar respekt. sen massa andra roliga saker.. puss o hej

håsch mammor

glömde en bild på ossnär vi e håsch-orrar-mammor.. skratta inte!



pics från imorse

  


och JA vi hade roligt!


skit tradera

måste bara lägga upp grejer som jag säljer HÄR på tradera. Jag hatar mina kläder, önskar att nakenhet va naturligt då skulle jag gå runt naken varje dag o inte behöva stå å välja kläder hundra år innan jag går ut för fan!

hallelujah för tradera! mihiihihi



puss

-

vädret är ju dock inte det bästa idag må ja säga, hehe jag och Sanja såg en håschare idag i ÖB
som hade snattat! Och sen såg vi en hund i en bil, och Sanja strack fram handen mot fönstret och
hunden började skälla som en galning. Jag skrattade så jag nästan kissa på mig när hon gick och
skrek sina svordomar! det va trevligt. Jag köpte en skitgod bodybutter idag, för mina sista pengar typ.
FRÅN ÖB! På bilden är det typ en apelsin, men den doftar himmelskt! typ mango/persika/sommar/papaya.

nästan wannabes av the body shops body butter fast i B-format.. med en apelsin på.. snor en bild
från google ..

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm i like


RELEASEPARTY!!

Igår var det releaseparty för MIN glass! Mcflurry marängswiss!

Självklart åkte jag till min Mcdonalds restaurang och åt återigen massor av denna glass!
VILKEN NOSTALGIKÄNSLA!!

Oj oj vad jag har längtat tills detta datum. TACK J på HK! Verkligen., har väntat sedan
förra året!! Äntligen äntligen, OM NI INTE HAR SMAKAT DEN MÅSTE NI GÖRA DET!

Minimaränger blandade med bananchokladsås och glass! Helvetesgott må ja säga.
Sommarens favorit, verkligen! En glass man aldrig tröttnar på om man gillar sött, choklad och framför allt glass!

Var tvungen att smsa J och tacka så mkt för att han fixade in den på marknaden. Han svarade med smileys och sa
att han saknade mig, undrade om jag hade slutat! Men förihelvete nej! jag är back on track i Juni..´

bilden är googlad,. har sålt min mobilkamera kunde inte ta någon bild som passade haahah :D

så det blev en marängsviss bild och en ful mcflurry.. men ääsh ni fattar konceptet.. eller vare heter..



Jag har blivit förälskad

Jag har gått och blivit kär. På riktigt! Jag skulle ge vadsomhelst för att få vara med denna man. Riktigt charmig och så jävla rolig är han. Skiter i om han e runt 40. Jag är förälskad! Fuck chris brown o alla andra pundare. Detta är min man. Skiter i om han har barn o fru eller vad som helst, Han e the man of my dreams, Just nu iallafall haha. Namnet på denna dröm är Johnny Knoxville. HAHA! kollade på  jackass 2 igår,. för hundrade gången,. och blev som vanligt kär igen! Hans kropp är verkligen någonting extra.! MMMMMMMM marabou.. Fast min förälskelse kommer nog gå över, Om spiderman filmerna fortsätter komma,. För ingen är lika nördig och söt som Tobey Mcguire hihihihihi ..

Jajajaja.. vale hasta la manana.. eller de la noche


incestinavel

Kolla nyss på reprisen av Gossip girl, fan det är ju värsta incest programmet. Alla har sex med alla..

Lilly + Bart
Lilly + Rufus
Dan + Serena
Serena + Nate
Nate + Blair
Nate + Vanessa
Vanessa + Chuck
Chuck + Blair
Chuck + Vanessa

osv osv osv.. man ba hellooooo!! men jag kommer aldrig sluta kolla på Gossip Girl. Det e en riktigt bra serie!
Och alla är heta. hihihihi






heheh

ett ironiskt skratt: Heheh

snyggo



Jag fick en parkeringsböter igår på 300 spänn,. det kändes bra NOT
Jävla random apa som kommenterar.. Min blogg är min dagbok, och ingen har bett dig läsa, right?
så gå å beklaga dig hos någon annan istället.


pusskalas :)


JAG MÅSTE HA



Sweet top från NELLY 349SEK

nervös

har ni någongång fått en nervös känsla i magen, en positiv nervös känsla? Fast ingenting egentilgen ska hända eller har hänt? Den bara sitter där som fjärilar i magen och man blir alldeles svettig o rastlös. JUST SÅ KÄNNRE JAG NU! skitjobbigt,. Mitt hjärta går i 125 slag per minut har jag räknat ut, undra om ja har tagit överdos av magkatarr medicinen igen.. nej fan de ha jag inte.. de e nåt konstigt. Jag vill ut o springa o skrika av mig, på ett positivt sätt.. finns det?

jag är inget måndagsbarn, men kanske ska bli.

jag saknar Nathalie som en jävla gris,. du vet att jag älskar dig och vad som än händer är jag här blablabla o altl sånt.. behöve rinte nes säga för du vet redan.. all min kärlek till dig syster.

didier drogba



 



crackhoemotherfucking whattafack jao

.



Det bästa med sommaren är fan uteserveringarna! Kicka en cigg o en bira på samma gång o ba njuta av solen, snacka massa skit o ba glo. Fyfan vad jag älskar den människan som uppfann uteserveringar, och mjukisbyxor, leggings och vaseline (återigen). OCH datorn.. och massa andra grejer som jag itne orkar skriva om. Jag känner att jag börjar komma ur min depp period men vet inte ritkigt, har prov imorn om demografi harinte studerat ett piss. Depressionen kanske kommer tillbaka imonr, hoppas EJ! min vän har typ hoppat av kursen, det är deprimerande! Men äsch jag har andra vänner, eller har jag???? hoppas att S ringer snart,. vi ska nog cruusa med bilen idag.. Och lyssna på 90tals låtar hihi

piz

OM DET INTE VA LÄNGE SEN



vet att d e störande me andra musiken men tryck bara på stoppknappen på nallen!!!!

En dokumentär

Igår glodde jag på en dokumentär om blondiner. den hette typ "Blonde mystique". Fan vad arg jag blev,. de snackade om att blonda brudar får så mycket mer uppmärksamhet och att det är "inne" att vara blond och att blondiner har roligare.
Fuck detdär! De sa typ att "man upplever en helt annan känsla om man är blond" . Och att om man är ett gäng tjejer så är det alltid den blonda som får mest uppmärksamhet. BULLSHIT!

Whatta fuck jaoooo, vad har hänt me situationen? Den är sjuk. Och att man är mer naughty girl om man är blond. wtf? blond som brunett, vem bryr sig. PALLA ENS GÖRA DOKUMENTÄR OM DET! idioter..

så sarom typ "vem vill inte vara blond?" man ba ehh jag typ? herre min gud,. att jag ens lägger min energi på att skriva om dokumentären?

Från början var cleopatra, Jungfru maria och Eva (eva o adam) brunetter, men sedan började man avbilda dem som blondiner? WTF? VARFÖR? ¨

orrar hela bunten. stick 

 

Psykotisk

Jag grät nyss i badkaret igen, åhh va härlig känsla, ba få ut all gråt som man har hållt inom sig i hundra år. Jag har hamnat i en psykotisk period av mitt liv tror jag. Jag vill stänga in mig från allt och alla och har känt såhär ett tag. vafan asså, jag e nog störd.. fast roligt störd. inte sådär störd så man sitter i ett hörn o gungar o pratar me sig själv. Utan störd ¨på ett stört sätt. jag vill byta nummer igen . Jag vill bli random, jag vill känna ingen och ingen ska känna mig. Jag vill flytta.. någonstans, typ till en by utanför luleå eller något. kiruna kanske., eller någon håla i småland o bli bonde.. Ha sex i en höstack me någon som kallas Micke som jobbar som bonde. fast iofs är jag allergisk mot hö, så det skulle inte heller gå. Isåfall vill jag till norrland o dricka norrlandsguld me grabbarna från tv. O bara va... bara va...

jag har krupit ner i min pyjamas ska nog sitta o gråta med mamma nu,. hörs lejter alligejter ohoj oboy heheheheh

tänkte lägga upp en skit glad gubbe bara för att..BARA FÖR ATT!




tror han heter peter.. hitta honom på google när man söker på glad man tror jag..
hehehehe

RSS 2.0