Ellis skor

Efter att ha bett o bönat om att få lånat Ellis skor, har jag blivit kär! Nu är det dags att återlämna dom! :( Jag ska snart åka iväg o köpa mig ett par egna såna. MÅSTE HA!!! Dom sitter så skönt och man har inte ont i fötterna för 5 öre. SKITNAJS! 399KR på dinsko!!!!! HEJRÅ NU E JAG GLAD


Manbahej

HEJJJJJ jag har fortfarande bloggpaus. Men kan berätta att ja vann 23 kr på lotto häromdan. Plus att jag har suttit hemma varje kväll o kollat på filmer o druckit cola light! Jag har kollat på exempelvis baksmällan, en natt på museet, what happens in vegas, why did I get married, Asylum, sex and the city the movie o många fler. De har vart mysigt faktist! Jag börjar jobba på måndag. ågren! men BRB.. puss

!

Jag har varit ute o rest, i mig själv, i mitt sinne och min själ. Därför har jag inte bloggat. Jag har ingen mobiltelefon! Jag har åkt på en resa med ändamål att hitta mig själv. Jag har semester fram tills augusti nån gång så hoppas jag hittar vad jag söker innan det. Frågor om vilken ras Leo är har jag fått. Svar: Amstaff, Rottis och Labbe.

Jag har även
blivit getingstucken på foten.
varit på landet ett tag.
rensat Leo på 24,5 fästingar.
skrivit brev.
ringt vårdguiden, SJ och veterinären o frågat onödiga frågor.
blivit pank som fan.
inte bloggat.
inte varit social mot nån.
funderat på att åka till landet själv med leo.

När vi kom fram till landet en dag förra veckan tror jag, så märkte jag att jag glömt 3578 saker hemma! Bland annat superviktiga mediciner och leos mat! Så jag satte mig i bilen och åkte tillbaks 1 timme till sthlm för o hämta två grejer o sen tillbaks. sjävlklart var det i rusningstrafik så det tog typ 4 timmar. nice.

nu ska jag bloggpausa lite! pallar inte skriva om fashionister o coola grejer eller onödiga saker typ som att jag har ätit nudlar typ. för det e det enda jag levt på i hundra år nu.. men aaja det funkar.


jag missar dig!

 

One month to go. Leo du är för söt! ÄT UPP DIG SJÄLV!  rackarns jycke heheh


Things to tell!

Män är skit! ALLIHOPA, förutom kanske 1% och dem är upptagna eller bara disgusting! Det finns så konstiga människor, en av dom är jag! Garanterat! Jag är nog den mest konstiga någonsin! Men när jag ser på andra konstiga människor kan jag inte hjälpa att jag frågar mig själv, är jag sådär jävla korkad också?! * Undra om jag e schizofren? För jag tycker allting suger samtidigt som allt är så bra! Alltså, jag är glad över att jag har så underbara vänner och att jag inte lever som de gör i fattiga länder. Men samtidigt hatar jag det! Jag vill ha action i vardagen, jag vill att något drastiskt ska hända mig! MEN NEJ, fan ta allt! Usch nu låter jag konstig .. men aja! Jag e konstig, fan ska man göra liksom!?


its a beautiful day!



Hos N, när vi åt! Fyfan va gott det va, va tvungen att sno bilden från henne för jag e sämst på att fota saker nu för tiden. men jag försöker iaf komma med därbakom vinglaset sisådär! Vi åt grillad kyckling med pasta o bearnais sås. Resterna gav jag hunden. Han blev glad tror jag.. idag ere ganska stekit väder! Ska nog ut o vandra snart me vovven!
puss o kram alla rödbetor


JB

Jaha då var det konstaterat att Jonas Brothers biljetterna ligger på 2200SEK! Och nu undrar jag bara VART I HELVETE SKA JAG FÅ TAG I SÅ MYCKE PENGAR? Jag vill och måste gå, med "Özz". Och se dem, speciellt Joseph "Joe" Jonas och Nicholas "Nick" Jonas! Men Kevin också självfallet! Och alla deras låtar! Uschhhh ågren i hjärtat!



Back to reality! Idag började det med fint väder! Härligt sickan! Men det börjar se lite ruttet ut nu. Jag som tänkte ha klänning o allt! Fan ta dig däruppe,. väderguden! Igår såg jag baksmällan, fyfan va den va rolig. Helt onödig störd men så jävla bra o får-inte-missa-film! Snart ska jag till N med Leo o vi ska typ bada eller leka eller nåt .. vet inte!



Jag har blivit rejält jävla as dålig på att skriva i bloggen. Antar för att det är semester och sommar. Och för att jag inte gör ett jävla skit! Jag har typ i genomsnitt kanske 1 läsare om dagen och det är DU! (nu kände sig alla speciella) HAHA torr humor som jag har.. Nej men jag har faktist köpt nya skor fårn Din Sko för 99kr.. de va på rea! HIHI SALEEEEEEE .. i love sale.. men aja jag ska frösöka hitta nåt bättre o skriva om!

Förresten. en dag visste jag inte vad jag ville äta så jag la fiskpinnar på en ungnsplåt och sen korvbröd som jag marinerade med vitlök och sen riven ost på! Det jag inte tänkte på va att jag skulle ta ut korvbröden innan fiskpinnarna. Så de blev bränt! :( misslyckaaaaaaaaaaaat!

Puss ok rammmm

:( grin


internt skämt



bästa, jag säger bara HEJ BENGAN KOPIAAAA

Ouppdaterad!

Jag har faktist inte uppdaterat på grund av att jag absolut inte har något att säga! förutom svordomar, då tänker jag att jag lika gärna kan hålla käften. Så jag uppdaterar imorn, tror jag.

Özz

ÖZZ, KOM HEM! detta är tillgängnat dig:

obryt mitt hjärta.
säg att du älskar mig ingen.
ogör denna förbanelse
du orsakat när du gick ut genom dörren och ut ur mitt liv.
ogråt dessa TÅRAAAARRR
jag har gråtit så många nätter
ogör mitt hjärta
mitt hjärta

OCH DENNA.. men du får bara början.. med samma artist

MÖRKT BARN.. oohhh
vem tror du att du är?
vet du inte att han e min man...

lalalalala


LOVE

pank men köper ändå (på rean) (på barnavdelningen)

 
 
Värsta kapet!
Två tshirts för 45SEK .. Alltså kostade en tshirt 22,50 på rean! Va tvungen att ta dom, så jävla söta å sköna nu till sommaren! Och de är från barnavdelningen. Ännu bättre! Så ett råd, gå alltid och checka på barnavdelningen! Speciellt på H&M, där e dom bäst! Och lite brunare ser man ut på köpet också haha.. pusskalas


Stek



Idag vare grov stek ute!! Med L och hundarna! mysigt som fan hihihi..  har lite uppdate bilder som ja kan lägga upp o sen.. ere någon som gått in på www.godhatessweden.com hahaha sämsta sidan och sämsta argumenten någonsin!!!!

Men aja lite piktures liksom asså man uttalar det på svenska.. typ PICK-TURES haha onödigt men iaf..

  
   

More to come..



RSS 2.0