bASJ

Jahaja, trevlig att råkas!

Nu när jag suttit och funderat ett tag har jag kommit fram till några saker..
Varför ens komma tillbaks till något som gör mig så illa till mods? haha alltså något som får mig att må piss typ o bara dö av ångest i hjärtat. DÅ kan jag nog lika gärna fortsätta min roadtrip genom sverige o typ hitta något kul att göra. Men ekonomin är ett problem. Om någon har en sovplats att erbjuda får ni gärna kommentera!

Jaa alltså, messa med brorsan igår och fick inget utav det. Blev bara avvisad på ett otrevligt sätt. Mamma messa idag också o verkade inte bry sig så palla att jag ska bry mig.. ajja skit idet men aillafall .. jag kanske får sova hos min vän.. som ofta räddat mig i nöden. Hoppas det finns plats för mig iallfall..

Jag saknar min pappa!


rolig grej som ja hörde nyss när två av mina inneboende talade...

H -Jag trodde inte att finanskrisen skulle drabba mig men det har den gjort, det e finans kris hos mig. Jag betalade hyra idag!

N- Ofta det har med finanskrisen att göra!

H -Jaaha ra!

hahahahhaha vi skrattade lite fnis fniss


Malmoe

Anlände i onsdags, med flyg.. jag och N. Det gick faktist asbra att flyga tog bara 55 minuter ävenf ast jag var nervvrak.. det var hon också.

Vi satt och höll i våra händer hälften av resan och de blev lite väl svettigt måste jag säga. Vet inte hur eller när jag ska åka hem men troligen inte flyg själv. och ABSOLUT inte tåg. Tror jag tar nattbuss på typ 10timmar. Skiter i ..

Pallar inte egentligen, vill inte komma hem till allt. Allt knas., vart ska jag ta vägen? ingen aning.. men det ordnar sig väl. Men vart ska jag tvätta? duscha? .. problemet löser sig nog..

Vi har varit i malmö stan och handlat. jag gjorde av med massa pengar på onödiga saker.. väska skor blablabla men ajja. det får bli så ibland. Jag trivs så jävla bra här med N och hennes kille. Det e sååå sjukt. Vill aldrig åka hem men kan fan inte vara här länge till.. känner mig som en inkräkatere i deras fina hem.

Kanske lägger upp bilder sen . Jag kommer gråta floder när jag åker, för då kommer jag inte träffa N på typ 1,5 månad. Shit... hon är typ mitt allt, det enda jag har just nu. Min familj. det är vad hon e..

Idag ska vi nog hitta på något kul. först gå till systemet o så. sen hem o laga mat o dricka lite öl tror jag..
vet inte riktigt. Men bloggination senare.. måste vara soc nu.

Puss o kram!!


malmö

hej är i malmö nu bloggination lite senare måste vara social fan men vahettere.. jag gav 10 kr till en rasta man som spela gittarr idag i malmö "stan" hanv a bra jamaican styleeeeeeeeeee

Man ba hej

Jahaja, jag gjorde ett test på aftonbladet som tydligen skulle visa hur gammal man blev.
Man ba hej 93 år hahah det e fan skitbra, men vet inte om jag tror på det. några av frågorna va typ:

- Är du vänsterhänt
- Har du två döttrar
- Är du sexuellt aktiv
- Spelar du sällskapsspel


Jag tror inte riktigt att dessa frågor har med saken att göra. OK om alla frågor var baserade på livsstilar som innebär alkohol rökning motion kärlek osv. Men aja får väl se om jag lever tills ja blir 93 eller om jag blir påkörd av en lastbil och alla mina organ mosas och sprids ut på en smutsig motorväg där ingen orkar stanna och städa undan utan bara fortsätter köra på mina mosade organ. hm intressant fråga,


Imorn bär det av till Malmoe, Nervvrak som vanligt eftersom vi ska flyga. Man ba ahhhh! :|
Men aja det e typ bara 55 minuters flyg,. helldre det än att åka x2000 fan. Kommer troligen hem på måndag,
har inte bokat hembiljett än men aja. ÅHH jag är så jävla irriterad som in i horan. Jag va på semester i Januari och jobbade typ ingenting. Fick ut ca 2 lax efter skatt. 2 lax dvs..4 rödingar.. för i helvete.. nu måste jag leva fett ekonomiskt hela måanden pallar inte.......... adhd adhd adhd jag har motionerat värsta mkt idag.

Gick från sätra till bredäng imorse halv 9, sen gick jag till centrum och åkte tunnelbana till vårby gård.
Därifrån gick jag typ en k vart till jobbet och sen en kvart tillbaka och sen åkte jag hem och gick från centrum hem.

Jag tycker det e bra iallafall. Igår promenerade jag också mkt. Jag och N försökte göra inbrott i min källare HAHA!
No comments for that .. men iallafall bloggination later alligator..

jag och min hjärtevän.

Jag är fortf sjuk, som sagt. Jag och N vandrade till preem idag. Där kom intressanta samtalsämnen upp.
Vi undrar om det finns "årstidsarbetare". Dvs om det är samma personer som kör traktor på vinter och tar bort all snö (plogar heter det ju) och samma person som tar bort löv på hösten eller sprider grus när det e halt ute på vägarna. Hmm återstår att googla typ.. Om det e någon som vet kan ni ju säga det. För om det e olika personer som gör alla de där grejerna så måste ju dem på vintern bli överlyckliga när det snöar för det betyder ju pengar för dem. Haha undra om de har något arbete vid sidan om? typ dagisfröken på deltid och plogare på kvällen?

Andra samtalsämnet som kom upp var FILOFAXER! Vem minns inte filofaxer, riktigt 90tal.. Jag och N hade massor av filofaxer, de va ju fan praktiska som in i satan. Plånbok och kalender i ett.

"Filofax är sedan 1921 varumärke för ringbundna planeringskalendrar "File of Facts". Varumärket inregistrerades 1930 av ett brittiskt företag."

Undrar om jag och hon ska erövra världen och ta tillbaks filofaxen till hetaste modet på 2000 talet. JA FÖR FAN!

Sen pratade vi självklart massor om tradera... mmm love tradera!

mm måste ha en filofax förfan så jag kan börja hålla ordning på mtit liv jag som nite ens har en plånbok!




piz


sjuk+sakning

jag är sjuk och jag saknar dig. sjukt konstigt!

let me escape from this unreal reality. Let me create my own world of happiness and serenity.
release me from these painful chains. let me go .

give me lergigan för in i helvete

Rihanna misshandlad

Bilder på rihanna har släppts efter att hon blev misshandlad av (ex?) pojkvännen Chris Brown, fattar inte hur man kan slå den man älskar. Antingen har han någon störning eller så har väl hans mamma inte lärt honom det. Gud vad hemskt titta bara på hennes vackra ansikte, helt sönderslaget. Mår dåligt när jag ser detta. OM hon stannar hos honom kommer jag gråta. inombords! Undra vem som e så dum o lägger ut bilderna på henne efter misshandeln? Kan ju itne vara någon normal människa precis.. usch! Hoppas hon tar en break från allt sjungande o sånt nu ett tag. Men jag kan inte sluta längta efter ännu en världshit! You go girl!

Polisens bild på Rihanna.



DÖÖÖ!

Jag har hittat grejer jag MÅSTE HA! Jag blir helt excited bara av att titta på dem. VAR TVUNGEN ATT LÄGGA UPP!
Usch vad snygga grejer. Till jävligt bra priser.

1.  Lipsy - "Sexy dress"  749SEK www.nelly.com
2. "Harper halter dress" $22.80 www.forever21.com
3. Rare fashion - "Flower dress" 599SEK www.nelly.com
4."Ivanna Lace Dress" $32.80  www.forever21.com
5. "Ruffled satin dress" $22.80 www.forever21.com
6. Rosa pumps Scorett 999SEK




Detta är ett måste-ha-kollage som jag gjorde på paint haha blev väl ganska lyckat. Detta kommer jag gå runt i typ i sommar eller något. AWWW dregla som fan


Pain

**Jag vill bara lägga mig ner o dö. Sluta andas, det e så mkt påfrestningar just nu. Man pallar inte, orkar inte, klarar inte.
Köpte min korsett, den va för liten för jag orkade inte prova den i affären. Kan väl säga att det e en 34. Intresserad? KOMMENTERA! 

Läste Kenzas blogg, fyfan va hon e snygg. http://kenzas.se/ .. Jag vill ha hennes hår, hela henne. Hon måste ha jävligt snygga föräldrar. Fyfan vad hon e snygg säger jag bara. Lycko-ost ..eller hur man stavar.

**

Brevet till mig själv

Sluta Emilia, sluta vara som du är. Ta dig själv i kragen och visa att du är lite mogen och kan tänka förnuftigt. Nej istället går du runt och beter dig som en idiot. Usch blir du inte äcklad av dig själv? Dina vänner har hittat det som gör dem lyckliga, vissa har flyttat, vissa pluggar och andra har bara ren tur i kärlek o liknande. Vad gör du för någonting som e så jävla bra?! Va?! Jobbar på donken, går ut och super upp alla dina pengar, äter dåligt, sover dåligt.. Uschhh!

Någon jävla gång kan du väl tänka på vad du gör? Du e snart 20, hur ska det bli? När du får gå på systemet? Kommer du sitta hemma o dricka varje dag eller? Det e det jag e så jävla rädd för. Att allt bara ska spåra ur. Jag känner att det e på gränsen. Om Gud finns, kan du inte ta all denna smärta från mig och låta mig leva ett proper rent syndfritt liv. Utan ångest, utan bekymmer. Hakona matata liksom.

Du e bara allmänt dum i huvudet. Om du inte tar tag i dig själv och ordnar upp ditt liv kommer du ångra dig, det lovar jag. Och så kommer allt att spåra.

Undra om det har spårat på sista tiden bara för att N har flyttat till Malmö. Hon e ju som en mamma. Ringde upp henne idag lite halvledsen och ångestfylld för att prata ut. Fick en liten utskällning, det gjorde inte saken bättre men det fick mig att tänka efter lite 

JAG VILL VARA MOGEN SMART RIK SNYGG VACKER PERFEKT OCH HA EN KILLE SOM BETALAR ALLT KÖPER BILAR HUS HUNDAR KLÄDER SMYCKEN O DIAMANTER!!!!


** Vill inte kommentera gårdagen med J, bara att det va jävligt mkt alkohol inblandat**


SAKNAR!!

Saknar min vän så mkt SSSSSSSSSSS kom hem från götet så vi kan hänga o dricak tills vi inte minns något, jävla ragata kärring. Hämta hit palme så bor ni hemmos dig istället hahah :(:(:( JAg måste berätta om min grej som vi köpte tillsammans dendär dagen du vet haha pallar inte skriva offeciellt .. men kom hem bara. SNARAST! annars skickar jag något til ldig från tradera hahah så du måste gå hem o kolla vad det e.. Praise the lord mama!

"ELECTRIC VOICE OCH JANEEEE IN THE HOUSE OF PAAAAINNNN" hahahahaha :D





Mys mys daaagggg som fan

Man ba hej.. Idag vare stress morron, ja stack iväg me LAGADE BILEN till skärholmen (skhlm hehe) där jag köpte present till N. Sen åkte jag till D på bageriet i centrum och köpte två socker bullar. När jag kom hem vare lite stress för jag skulle ju fixa presenterna. Jag köpte ett skitgulligt halsband med en grön fyrklöver på som ger tur, en till henne och en till mig. De symboliserar på så sätt både tur och våran vänskap. Bästa, Och sedan gjorde jag en tavla till henne. Hon tyckte den va skitfin.. Hehe jag blev lite stolt typ. Vi satt o fikade med sockerbullar, te och chokladkex typ de va skitgott sen gick vi ut o rökte några cigg haha.

Jag älskar min vän N, usch kan inte ens beskriva  med ord!! Paparazzade såklart lite, vi blev bleka o fula men det gör inget för vi e vackrast i världen tillsammans haha..  

  
  


Ikväll ska jag träffa J, jag är lite nervvrak. Fattar inte varför. Kanske för att jag inte vet vad jag ska ha på mig elle rhur jag ska ha håret, eller bara för att vi inte setts på typ 4år. Shit! Galet typ.. Hoppas inte han läser dethär då kommer han mobba mig för attt ajg e nervös. Uschh hahah Nej men hoppas det går bra, . det blir Wokhouse iaf. På regeringsgatan, mysigaste stället just nu! På den listar ligger tätt efter Wokhouse nämligen Fridays kungsträdgården. MYYYS! Vi va ju där i tisdags vi brudar, och småfirade N, hon fyllde ju då! Tror itne jag skrev något om det tidigare. Men de va sååå mysigt! :D

Jajaja usch nu måste jag göra nåt med mitt liv,.

Ååhhh

Undra vem som sms mig i förregår? Om inte G! "hur mår du?" vadå hur mår du skit fan i hur jag mår hör inte av dig orre haha. Störd asså,. Jag ba "Du bröt kontakten, det finns inget mittimellan. antingen löser man problem elelr så skiter man i det" Han ba "Det e inte enkelt för mig det här, jag vilel bara fråga hur du mådde shit eru fortfarande sur?"

URSÄKTA, vadå fortfarande sur? eru skön eller? åhh orkar nite bry mig om störande mäniskor fan!!!!

Jag pratade med J igår och vi hade skit roligt fan vad ja skratta åt allt,. vi pratade om äckligt svett och sexigt svett, hundar, mat, björn gustavsson, benjamin och såna roliga saker. YOUTUBEGREJERNA VA BÄST! HAHA för er som inte sett detta på youtube.. GÅ IN! fast den sista har nog inte J sett så den blir en överasskning ahhahahaah!

http://www.youtube.com/watch?v=MKN39OJ_CvM

http://www.youtube.com/watch?v=w5MTdkPgKc8

http://www.youtube.com/watch?v=bzUiA9tjn6E 
 
http://www.youtube.com/watch?v=LAeAuaR90k0 (Benjamin haha)

http://www.youtube.com/watch?v=yd2L8IW6QJI (Beeenjamin)

http://www.youtube.com/watch?v=VQvUpdPVfAc (Beenji också)

http://www.youtube.com/watch?v=7nZBYKosvaU&NR=1


Skrev alla som e benjamin för dom e roligast haahahhaha
Jag har fler, det e bara att kommentera så lägger ja upp hundratals till hahahah :D

jaa, jag och J är roliga, vi har bestämt att ses typ på torsdag, typ dra till woken o supa oss aspackade o skratta åt livet. Eller jag vet inte., vi gör säkert något tjejigt iaf..


love




JJJJJJJJJJ


Måste bara ladda upp en asgullig bild på Miss J. När jag frågade om jag fick göra det fick jag ett svar som såg ut såhär "Bara om du erkänner hur kär du är i mig på din blogg".

Åhh Okej, Härmed erkänner jag Emilia, att jag är djupt förälskad i J och att ingenting i världen kan komma emellan oss och våran kärlek. Hoppas du är nöjd nu J.

Jag visste faktist inte att du spelade gitarr, men du gör säker inte det heller. Bara försöker spela gullig på bilden. Aaaaaaawwwwww not. Vi ska ha ett allvarligt telefonsamtal senare ikväll,.

Jag och J pratade om att ses i veckan eftersom våran träff i lördags blev inställd. Jag frågade vilken dag vi skulle ses. Till svar fick jag tisdag,onsdag,torsdag,fredag,lördag och söndag., Du e för go du! Nej men vi riktar in oss på onsdag eller torsdag tror jag. Måste bara kolla mitt schema först. Så att det inte krockar med något möte eller jobb.

Att han kallar mig "snuttan" är lite äckligt,. Det låter nästan som muttan Och alla vet vad muttan är. För den som inte vet är det ett smeknamn på kvinnans könsorgan. Haha det e typ som om jag skulle kalla J för Slangen eller Staken eller något sådant konstigt, för att inte tala om Menis och Lenis.. LENIS HAHA en LEN PENIS. hahahhaha usch va snuskig jag e men det bjuder jag på.. som min vän sandra brukar säga.( http://marychain.blogg.se )
























Peace

Jag är konstig, M också!



Jag och M pratade om konstiga saker. Jag sa att M var konstig, men kom fram till att jag typ är lika konstig. Sedan hittade jag en konstig bild på mig. Konstigt va?





Emilia tror att hon e cool för hon hade en pistol *NOOT*


Lååång helg.COM

Ja, hemma nu iallafall. Jag kom hem från sjukhuset igårnatt helt jävla slutkörd. Värsta migränen. Pappa var kvar med mamma. Farmor hade kommit dit också. Jag hade världens skuldkänslor när jag åkte därifrån men jag orkade verkligen inte! Jag grät lite när jag kom hem, jag var utmattad efter bara några få timmars sömn. Hade ständigt suttit på en stol och ibland gått upp och vandrat  några meter för att sträcka på benen. Sammanlagt spenderade jag 15 timmar på sjukhuset om man lägger ihop fredagen och lördagens vistelse.
Usch! Pappa har fortfarande ont, men han har fått knarkpiller som gör honom lite halvdrogad och smärtfri. Det är ju iofs bra. Men hatar att se honom såhär. Jag kramar honom ofta och frågar hur han mår hela tiden. Han säger att det är OK. Men jag vet ju att han ljuger, det är inte alls OK! Det är mindre än OK! Pappa liten, hoppas han blir bra och 100% återställd snart. Tänker på honom hela tiden, orolig som fan!
Nu är pappa hemma iallafall. Skönt att ha honom nära. Men ändå tryggt förvar att ha honom på sjukhuset. Egentligen om man tänker efter så var det ganska roligt på sjukhuset, det var värsta händelserikt! Ska berätta vad jag såg.

♥ En kvinna som var dement, jättegammal som låg och skrek efter mjölk och brödknivar, Hon var jättesur och hörde jättedåligt så läkarna fick skrika åt henne för att hon skulle höra. Hon låg där ensam i sängen och pratade om allt möjligt typ om vädret, bröd och glasögon. Jag vet att det är dumt att tycka att det var lite halvkul men hon va så vild. Har aldrig sett en så vild äldre dam.

♥ En alkis som tydligen hade ramlat och slagit i huvudet och börja blöda. Han vinglade runt och pratade om fitta och flirtade med alla sjuksköterskor som bara skrattade åt honom. Han vinglade omrking och pratade med mig också men jag bara garvade.. Han var faktist jätterolig.

♥ En jättesööööööt "mormor" som hade vitt krulligt hår som tydligen ramlat framför en bil. GUD jag blev kär ihenne ville bara ta med henne hem och ha henne som extramormor. Hon va så trevlig och söt. Hon va säkert jättevacker när hon va ung. När jag såg henne började jag fundera på hur jag kommer se ut när jag är 85.. Hm..

___________________________________________________________________


Iallafall. Igår skulle jag träffa J ju! Men eftersom jag kom hem ganska sent och hade världens migrän attack så sa vi att vi skulle ta det någon gång i veckan. J hade match idag kl 9 på morgonen typ så det var nog lika bra att vi sköt upp det. Men ändå så jälva tråkigt för jag hade sett fram emot det hela veckan! Men så kom ju andra saker omkring. Men vi pratade i tel igår ett tag innan jag somnade. Det kändes bättre på något sätt. Att inte vara helt själv hemma. Utan att ha lite sällskap iallafall. J gör mig glad på något konstigt sätt, jag sa det igår.. Hahaha men iallafall, nu får jag säga det igen. Whatever!

Ibland undrar jag vad folk ser hos mig? Jag är ingen speciell, jag är inte rik eller känd. Varken perfekt eller modell. Jag ser mig själv som otrevlig och idiotisk ibland. Undra vad J ser hos mig som vän. Hm..

Återstår att se/undersöka haha. Jaja fika nu med farmor och resten av familjen (dock inte pappa) han har ont och mår illa. Uppdaterar senare,

Love

p.s. en bild på njursten, hade tvångstanke att lägga upp så att jag själv fattar vad det egentligen är!! Lite halvnaken man på bilden hahahah





 


Menvafanda

Fredag den 13e igår., Otur för farsan. Lördag den 14.e Alla hjärtans dag, Otur för farsan också?

Fattar ingenting, tycker så syyynd om honom. Usch usch är hemma idag, tar hand om fajjen..
Alla hjärtans dag idag, ska träffa J. Eller ska jag? Eller ska jag vara hemma med far?
Mamma kanske är hemma ikväll med honom istället för att gå och bowla och öla med hennes kompisar.

Det återstår att se.

Love

KLOCKAN 14:16
UPPDATERING!!!!! ÅKER IN TILL SJUKHUSET IGEN NUUU PAPPA MÅR SKIT, VET EJ NÄR JAG KOMMER HEM
:( :(: (:(:(:(:(::(:(:(:(((((((((((((((((((

Tom tits SLASH Huddinges akutmottagning

Jaa, igår var jag med farmor på tom tits, fyfan vad kul det va. Kände mig som ett litet barn där jag sprang omkring bland alla konstiga experiment och saker. Det e så jävla härligt med tomtits för man kan få vara barn hur länge man vill. Gjorde såp bubblor och lekte med spiktavlor och gick in i mörka rummet som jag fortfarnde tycker är läskigt haha. Men vi åkte ju dit i syfte för att studera människokroppen och det gjorde vi. Gick asbra!! Jag lärde mig skit mkt om njurar och senor och muskler o sånt.. Va där i tre timmar sen åt vi en toast var och vatten. (KRANVATTEN) det gick på 120 spänn. helt stört. Inträde för 2 pers 400 spänn. ville jag gråta eller ej??!! Men sen åkte vi hem, eller farmor skjutsade hem mig..

Och när jag kom innanför dörren kände jag direkt att något inte stämde,. Jag letade efter min mamma,pappa eller brorsa. Hittade ingen. Sen öppnade jag toadörren och där låg han. Min macho harley davidsson coola pappa och typ grät av smärta. Mitt hjärta ville brista fyrahundra94 gånger. Mitt hjärta gick i 320. Lugn lugn lugn!!

Ringde 112, de kom, jag åkte med, han lades in, fick knark, blev hög, mådde skit.
Nu vet jag inte vad som kommer hända. De tror att han har njursten. Akut njurstenattack.

Vem vet? Uppdaterar sen

Puss


Ryck i ögat!

Viktig info!! Jag har fått ryck i ögat/ögonfransarna, sådär ni vet som man kan få ibland, när det känns som helt ögat darrar och när man kollar i spegeln så missar man det oftast!! Åh har haft det skitlänge nu,! Den som vet vad det heter kan väl säga det. Lyssnar på Beyonce - Halo. Den e bra.

Ligger i sängen just nu, väntar på att J ska ringa. J e i en taxi nu tror jag, på väg hem från jobbet..Förresten, jag var ju ganska elak igår när jag skrev om mesig-heten osv. Så nu ska jag väl be lite om ursäkt för det. Dont kill me,. Usch nu är jag trött, ska upp tidigt imorn. Farmor kommer och hjälper mig med plugget!!

SHIT! GLÖMDE HELT BORT! SKA JU TILL TOM TITS IMORGON MED FARMOR! HERRE JISUS KRISTUS, DÅ MÅSTE JAG VERKLIGEN SOVA NU! SKA UPP TYP 9.,

(Vi ska dit av vetenskapliga skäl)

Jag och M

Jag och M är faktist bra polare, även fast vi inte hänger varje dag. Men idag gjorde vi det. Fyfan vad det va kul! Vi kollade på SEX DRIVE. Den va asrolig, jag fattade skit 'mkt även fast det inte va svensk text. Haha sen pratade vi om livet, kärleken, brudar och mens. M kände sig som en homosexuell. Det va kul. Vi hade faktist lite djupa diskussioner om livet. Jag kom fram till att M är konstig, ganska så konstig. Jag sa åt M att släppa loss lite, gå ut och leva livet och bara vara. Men jag fick väl inte värsta positiva svaret tillbaks. Mer typ "mm jag ska".

Vi hade köpt cola och godis och pringles chips fan va gott det va. M berättade om sin "bantning" som inte gick så bra, när vi väl låg där i sängen och vräkte i oss chips och pratade me chips i munnen så man inte fatta nånting. M är en bra vän, finns där hela tiden och är en skitbra lyssnare. Jag undrar hur länge vi känt varann, minns bara att vi fick kontakt genom datorn när jag låg hemma i influensa två veckor.

Jag skrattade ganska mycket idag, glömde bort mina andra problem. Hoppas att M också gjordet det, för stunden ialf.. Hoppas att du kan sova ikväll M! Nästa gång vi ses (snarast) ska vi se en skräckis och då ska du följa mig hem för du vet hur rädd jag är haha! Men vill ialf säga tack för idag, betyder mkt att ha en vän som dig. Puss på dig tjockis (va ironisk där). Hoppas du har på dig det vi bestämde,. imorn alltså. haha the hives outfitten.... loveee


Denhär bilden hittade jag, tycker den va rolig. M är den gula och jag är den röda.
Eftersom det blir ett E om du vänder huvudet åt höger, eller om du har laptop vänder den åt  vänster hahah
Där e jag och min vän M!






"Gravid och lycklig"-känsla?!

Jag såg en tjej idag.. eller en kvinna. Höggravid. Hon såg så lycklig ut, hon hade ett liv inom sig. Undra hur den lyckan känns. Det kan ju inte vara som vilken lycka som helst typ när man vunnit på lotto eller köpt världens finaste klänning, eller när man äntligen vågat göra något man aldrig vågat innan, t.ex. hoppa från hopptornet i eriksdalsbadet.

Nej, där stod jag ett tag och funderade på Gravidochlycklig-känslan. Den ska jag fan uppleva innan jag dör!
_________________________________

Idag hände en konstig läskig sak. Jag stod i Mcdrive som vanligt, och så kommer det en svensk kille, typ 25, ganska söt.
Jobbade för något rörmokarföretag såg jag på bilen han körde. Han tittade på mig jättekonstigt ett tag och log.
Han ba "Har du färgat håret igen emilia?". Där stod jag UTAN NAMNBRICKA och såg ut som ett frågetecken?`
Efter nåra sekunder fick jag fram ett.. "ehm, aa det har jag väl, borde jag känna dig?". Han log lite gulligt och förklarade
att vi hade träffats på krogen men att jag antagligen inte mindes det. Gud vad jag skämdes, men det hängde inte
riktigt ihop, jag minns oftast alla jag träffar på krogen. antingen var det väl någon dålig raggningsreplik eller.. MEN NEJ!
Han visste mitt namn utan att jag ens sagt det, eller burit namnbricka! SJUKT KONSTIGT!

__________________________________

J
är hemskt nyfiken på att få min bloggadress, så jag har lovat att han ska få den ikväll. Snart.., bara jag skriver klart.
Ska jag hälsa något? Nej usch vad mesigt, jag gillar inte mesiga saker. Men J är mesig, fast på ett roligt sätt.
Men gud vad han var mesig förut,. ska inte ens tala om det för då kommer han väl hacka sig in på min blogg och
skriva något elakt om mig! Haha.. Åhh jag sålde ju mina spel på tradera för 51kr.. Och så hade jag skrivit att frakten låg
på 20 kr jag orkade inte kolla upp det. OCH SÅ LÅG DET PÅ 48, SNACKA OM ATT INTE GÅ I VINST NÅGONSTANS!



 




 

Nemen titta va fin bild jag hittade.. Gravidochlycklig-känsla slash familjelyckokänsla-bild






 



stresspms

Idag har jag skrikit åt allt och alla, tack vare min vän Patrick Mustafa Salim (PMS haha ville skoja till det lite). Nej men jag hatar PMS , Premenstruella spänningar. Alla måste nog hatar mig just idag,. min huvudvärk har varit med mig sens jag kom till jobbet vid 4.. och inte gett upp, klockan är nu 23:21. HEMSKT!

Det hände en grej idag, en konstig komisk läskig sak. Jag stod utanför skärholmens tunnelbanestation och pratade i telefon med N medan jag väntade på tunnelbanan. Vi pratade ett tag och jag tog en cigg. Det var typ 4 minuter kvar när jag plötsligt blir strypt av någon bakifrån. Jag ser händerna på personen, de är mörka. "Känner jag någon mörkhyad person som skulle ta stryptag på mig i skärholmen?" tänkte jag fort. Jag drog mig loss och vände mig om. Där stod en helt okänd kille, typ 16 år gammal och skrattade. Jag var i chock. Kunde inte prata eller röra mig. VEM VAR HAN?

Han såg på mig en stund och blev genast rädd! Han ställde sig på knä på marken och bad om ursäkt flera hundra gånger kändes det som. Han försökte förklara med darrig målbrotts röst att han trodde jag var hans tjejkompis. Vi va tydligen "fett med lika". Hm.. han gick sakta bort från mig och jag stod bara och tittade, sa inte ett ord. N som fortfarande var med mig i telefonen ropade på mig och frågade om allt var okej. "det lät som du tappade telefonen i marken?!". Det gjorde jag faktist inte, men det var en konstig händelse dethär.

Uschh.. Nu är jag hemma i tryggt förvar och ska väl snart ta en treo eller något som gör att min huvudvärk går över.
Sedan ska jag väl lägga mig och titta på Cold case.. Och sen CSI NY.. och sen nånting tråkigt säkert.. haha lyckades ta ett foto som beskriver mitt stress pms humör. Jag vill inte synas, jag är irriterad kan inte hålla kameran rakt uuuuuush







piz


På bättringsvägen..

Ja, jag har ju klagat över nästan allt på senaste tiden känns det som. Igår var nog värst, hade värsta mensvärken och låg i sängen och frös, håller på o bli sjuk.. Var verkligen down at the bottom eller hur man säger. Jag ville prata med någon,.

Det fick bli J, Åhh vad vi pratade. Om hemorojder, livet, hur mkt allt sög och alla hjärtans dag. det kändes verkligen skit mkt bättre efter att ha pratat med J. Vi ska nog hitta på något på lördag (14e feb, alla äckelhjärtans dag). Bara för att vi inte har någon o va kär i o va med o mysa med. Vi ska nog supa oss asfulla på något billigt ställe. Haha,. Nej men usch nu har jag försökt att bli lite mer positiv. J antydde flera gånger om hur negativ jag var, och hur elak jag var mot mig själv. Fast J skrattade mest åt det jag sa, även fast jag var fullt seriös. Jag berättade om min helg,. och att jag hatar fest.

Det var iaf skönt o prata,.. tack så mkt J, vet att jag varit årets bitch på din lista i 4 år. Men hoppas du förlåter mig. hahah
Du vet att ja tycker om dig o det e inte meningen att vara dum i huvudet ibland.. Bless you!

ska iväg till MCCCCCCCC DONALDS nu och jobba. Orkar inte, min mensvärk dödar mig inifrån. Men jajaja
slut på klagandet. iväg nu sisådär.. Jag sålde mina nintendo spel idag på tradera för 51kr wohooo.. lite rikare.

FATTAR INTE HRU DET KUNDE BLI MINUS.. HATA!!! hahaha men jaja nu ere väl typ -20 kvar när människan fört över 51 kr på mitt konto så det e väl iaf nånting.. hahah sugballe pengar

PERSONKONTO                                                                              -71.00 SEK
KAPITALKONTO                                                                                   0.00 SEK


Ensamvarg






Jag ska från och med nu leva som en ensamvarg utan något som helst behov av andra.

Jag satt och funderade idag, på någon fras som man kan svara med
på alla frågor som finns och kom slutligen fram till svaret: "Jag vet inte".
Är det så att det finns någon fråga i världen där man inte kan svara "jag vet inte"
Isåfall.. KOMMENTERA!




Why me?!

Alltså det är helt jävla sjukt jävla kul hur dagen bara kan gå från dålig till värst på några minuter!
Var på väg till jobbet med gamla forden ♥.. Märker snabbt att parkeringsbroms/varningslampan lyser rött.
Jag ba "vafan har jag glömt att dra ner handbromsen helt eller?" Men icke sa nicke,. Åkte till jobbet i 30km/h
Tog mig väl 25 minuter att komma fram (en sträcka som vanligtvis tar 6 minuter). Jag va sur, jag va sen och
ingenting var bra! Kom fram och ringde min farbror Ricki. Han sa att bromsoljan antagligen var slut. Ja men visst
självklart, som om det inte kunde bli värre. DET GICK INTE ATT BROMSA!

Fick åka hem efter jobbet i typ 20km/h tog väl en halvtimme eller så. Bromsen fungerade inte alls! Läskit värre.
Blev asrädd när jag kom till korsningar o så. Kom hem och pappa kollade. Hm hm röret där bromsoljan ska gå
till bromsarna var av, helt rostigt och helt av! Från ingenstans. Kostar skjortan att laga på verkstad,. Så nu står bilen
och bara längtar efter att jag ska köra den.. det lovar jag!! sug sug sug! Jag orkar inte åka kommunalt.

Bortskämt jag vet hahaha men vafan iaf nu blir det kommunalåkning i någon vecka eller två. BUHUUUUUU

Pain natt!!

Alltså FYFAN! Denhär natten sög hästballe! För det första hade jag världens magont på grund av min jävla magkatarr som vägrar ge med sig efter 2 år. Låg och vände och vred på mig av smärta. Och när jag nästan äntligen somnat av utmattning fick jag sms från G. VARFÖR? Vi (rättare sagt han) bröt ju kontakten med mig på ett underligt ovanligt sätt. På inga som helst grunder. Och då.. vid halv två började sms tjafset. G ville tydligen bara säga att han tänker på mig och att han fortfarande va sur. (fast han sa det i lite elakare ord). OCH?! Det va han som bröt kontakten med mig, åhh irriterande!
Jag skrev flera gånger att han skulle sluta smsa men vem gav inte upp OM inte han! Usch, efter någon halvtimme eller så fick jag slutligen ett sms där det stod "M". Ett argt "M" är väl inget att svara på tänkte jag, och somnade direkt!

Men OM jag inte vaknade en timme senare av att det lät som om det var krig utanför mitt hus. Det lät verkligen som pistolskott och jag blev skiträdd och glodde ut genom fönstret i mörkret. Stod där i 20 minuter utan att se något.

Gissa vad det var??! EN IDIOT TILL BREVBÄRARE! Han hade bestämt sig för att ta sin privata bil och köra mellan varje  hus och dela ut DN. En liten rutten toyota corolla. Helt dum i huvudet. Han körde inte tyst heller utan gasade på som in i helvete mellan varje port typ. Och smällde igen dörrarna när han gick ut o in i bilen. DET VAR DET SOM LÄT SOM PISTOLSKOTT! Så jävla störande. Sen äntligen vid halv 4-4 somnade jag. Utan en tanke om att farmor skulle komma o fika hos oss kl 10.

Ehh, vem försov sig om inte jag!? PINSAMT! Fast iofs är jag och farmor typ bästa vänner så hon förstod haha.
Jajajaaaa har proppat mig full med mediciner nu så har inte ont längre,. i magen alltså. haha hoppas det håller sig såhär resten av livet.. Nu måste jag gå och vara social med farmor Lena.

See u later alligator



Viktigt!

Följande information är lite halvviktig-tråkig-men-ändå-nödvändig-för-mig-INFO!
Jag säljer konstiga saker och kläder på tradera. Länk till höger på bloggen under "Länkar"
eller här nedan. Det e bara att spana in, du behöver ju inte buda på skiten.

Pok

http://www.tradera.com/MyTradera/Seller.aspx?filter=0


orka



Dags att gå till jobbet snart. Egentligen ganska jobbigt att jobba en söndag.
För då vet jag att resten av veckan kommer bli hemsk! Jag jobbar 6 dagar i veckan.
Idag jobbar jag iofs bara från 16.00-21.00. Bytte tid med en arbetskamrat för han skulle plugga.
Man måste ju ställa upp för teamet liksom. Hoppas det händer något oväntat idag. Annars är det tråkigt!

Hej

"tillbaks på ruta ett"

Allting känns konstigt, lite meningslöst faktist! Ända sens N flyttade har en tomhet vistats runt om mig och inom mig!
Jag känner mig som en vilsen själ typ. Jag försökte hålla mig borta från skit alkohol som bara gör att man blir dum i huvudet,. Men vad hände?! hamnade ju på ruta ett igen. Jag hatar fest och alkohol, ska fan bli nunna! Helt seriöst!

Man vaknar upp nästa dag o ba shit vad fan hände igår egentligen, och så lever man med ångest i ett par veckor för den helgen. Och sen händer samma sak igen! Jävla alkohol, önskar jag va typ 14 och inte fick gå ut på krogen. Man va tvungen att vara hemma till en viss tid. Och mamma hade sten koll på om man gick till skolan eller inte.

Man kan säga att N var min mamma. N såg alltid till att jag klädde mig rätt, åt rätt och kom hem i tid. Saknar det! Verkligen, längtar tills N kommer och hälsar på om 3 veckor. 3 veckor e väldigt lång tid! Men aja, det är väl bara att stå ut.

Idag hatar jag nästan allt! Det blir nog bättre imorn, antar jag, hoppas jag! N kom hem snart!
Det är just nu i såna här tider på året man behöver en sån som dig! Kom hem!

Då var det dags!




 

Idag hade jag ett jävligt hemskt bråk med en nära och kär vän till mig! BORSTEN!




Jag va skit sur på min fön borste,. den gillar att jävlas!


RSS 2.0