200410

Har inte skrivit så mycket på senaste, vet inte varför. Livet har inte känts så speciellt! Jobbat sönder mig, har inte haft nå kul för mig på senaste. Ska luncha imorn på dagen med farmor o faster. Längtar till fredag, löning, som säkert många andra gör. Ska nog fixa lite kaffe nu o sen sätta mig på balkongen o röka upp hela mitt cigg paket o sen hitta på nåt bättre o göra. Ska iväg o jobba sen också. Saknar massa vänner som ja ej har lika bra kontakt med längre. :(

200410


Oså har man vart hos läkaren idag, men läkarna i bredäng kan knappt svenska och antar att de nog inte är utbildade läkare heller. Jag skulle kolla mitt brännsår som jag fick på jobbet. Hon ville skriva ut en kortisonsalva? Om jag har tänkt rätt så använder man väl kortison salva till allergiska reaktioner / eksem? Jag förtydligade att jag bränt mig och att jag ville veta om det är någon infektion. Svaret jag fick var.

"kan intä jora prov. Köpa handkrem i apotek."

tack för mig. Tänkte bjuda på nåt uppmuntrande, skadeglad som jag är! Stackars Jonas iaf, som vill vara anonym!







170410

Jag kan inte sluta skratta åt denhär, jag e riktigt skadeglad!

ps. vicky, sluta glo in min blogg du klagar bara.!!!!

 


130410

 

min nya idol, skratta 38 ggr när ja såg den 38 ggr. Spec nr 9 HAHAH

för övrigt så har han gjort massa andra roliga grejer på www.lista.se, där han e redaktör (?) tror jag. hahahah


090410

igår fyllde ja år.. jag önskade mig detta!



.. men fick ej det :(

030410

April, ja jag har blivit lurad 3487 ggr men har lyckats  lura 0 ggr. Sämst man kan vara asså! Vicky klaga på att jag inte uppdaterat bloggen, o nu har jag gjort det.

Jag fyller 21 på tordsag . ångest

RSS 2.0