091029

Jag hatar "statistik", helt onödigt att det finns. Går in där o glor hur många som besöker en, och blir alltid lika besviken varje gång. jävla statistik mätareeeee

091029

Long time no see, har jobbat, vart sjuk och sovit o lalala. Men alltså helt jävla ärligt, när ska jag bli frisk. Nu har det gått över 4 veckor sen jag blev sjuk. Det e för jävligt, jävla skit kalla land som gör att man blir förkyld på hösten. Det som hänt är; Fortfarande älskar jag ICA-Jerry! Gjorde ett försök att färga håret brunt, blev mörkorange! Pengarna är slut, Klackarna måste klackas om, På fredag är det kalas först hos mig sen drar vi ut ett tjejgäng någonstans, Bilder kommer snart säkert måste bara fota nånting intressant.

Har tänkt på att jag är kanske en jättetråkig människa eftersom ja inte träffar nån kille. Alla i min omgivning har män omkring sig. Fast jag kanske utstrålar "LÅT MIG VA FÖRIHELVETE". vafan vet jag men ja vet inte asså. Ska fan börja ragga. En gång blev ja medlem i match.com, spraydate och happypancake!!!!!!!!!!!!!!! lågt sickan asså!!! Men till tjejerna: om ni har nån klänning eller nåt o låna mig på freda så hör av er för jag e fattig som fan o har inge kläder allsssssssssss

pussorakm

091019

Ferrebilder med orange hår och alkohol inblandat.









..and thats it. Nu ligger jag i sängen o funderar på vad jag kan ha för sjukdom eftersom jag aldrig blir frisk. Säkert inbillningssjuk, som gör att jag fortfarande är sjuk. Undra om jag blir frisk om jag inbillar mig att jag är frisk? Konstigt nog kan det säkert fungera. Men jag väntar på att N ska svara på mitt jäääättelånga mail. Förresten så älskar jag ICA-Jerry, hur underbar är inte han! Jag blir så glad inombords varje gång jag ser honom. Lite kaxigt sådär "Vad glor ni på, har ni aldrig sett en praktikant förut?!"

mwah

091018

Oj, Förra inlägget blev lite konstigt, Men ni fattar budskapet. Igår var det ferre i Spånga/Vällingby.. nånting!
Rikitgt kul, träffade massa härliga mänskor. Paparazzade också! Bilder kommer snart, vet inte hur man lägger in bilderna på datorn från kameran. Lånade pappas kamera igår, så han får fixa det. Han kommer säkert garva åt mina fyllebilder haha men jaja. Nu ska jag skicka ett långt mail till N.


RÄDDA MAJLO

Amstaffkillen Majlo har tagits om hand av Norsk polis för avlivning. I Norge är rasen olaglig. Majlo är enligt ägarna en väldigt kärleksfull hund. Han är lugn och glad och väldigt snäll mot deras nyfödde son. Kampen mot norsk polis har hindrat dem att avliva honom.

Alltså seriöst, stackars hund. Han har ju inte gjort nånting. Så jag gick in på aftonbladet för att stödja kampen!

SE HIT! Stöd kampen du med! Skicka ett tomt mail till [email protected] . Fyll i "Ämne" med namn och ort.

Alltså t.ex.

Till: [email protected]
Ämne: Emilia, Stockholm
_________________________________

Detta har hänt:

  För tre år sedan skaffade Monia Johansson och maken Daniel hunden Majlo. Strax därefter flyttade paret till Norge – där rasen amstaff är olaglig. Detta visste paret inte om.

  Den 23 februari – när paret inte var hemma – gick norsk polis in i parets hem och hämtade med sig hunden. De lämnade en lapp där de skrev att den skulle avlivas inom två veckor. Paret kontaktade en advokat och gick till rätten.

  I somras bestämde tingsrätten att paret skulle återfå sin hund – för att föra den till Sverige. De dömde också polisen till att betala rättegångskostnaderna.

  Polisen har fortfarande varken betalat några rättegångskostnader eller lämnat tillbaka hunden. Polisen har istället överklagat fallet till nästa instans, Frostating lagmannsrett. Där möts parterna i december.




091013

Rökning dödar!

Jo men det vet jag och jag vet också att det inte är bra att röka.
Dagens händelse:

Går in på preem för att köpa cigaretter. Och märker då när jag ska betala att de har sänkts från 50SEK till 47,50SEK. Lyckligt frågar jag expediten "åh varför har dom sänkt priset för?!", Han svarar att det är en cigarett mindre i varje paket. Alltså 19 stycken istället för 20.

På väg ut från butiken undrar jag, varför gör man så? 19 istället för 20? 47 OCH FEMITO istället för 50SEK? Jätteirriterande men samtidigt inte. Bara onödig effekt sådär. Minska priserna och antalet. Varför inte låta det vara som det var. Onödigt inlägg jag vet men ändå. Störande!

Googlade lite på det men hittade ingenting, förutom att en annan bloggare skriver samma sak.
Intressant tanke från Marlboro iallafall. Undra hur de tänkte denna gång?

Mwah




091011

"Förbundskapten Lars Lagerbäck avgår om Sverige inte når VM, meddelar han på en presskonferens.
Men om Sverige når VM så avgår han efter det!"

Hallelujah moment! Äntligen Lasse, har du förstått!
Och du tar Henke med dig. Det blir nog bra det!
Vi behöver lite lammkött i laget.




va tvungen att lägga in denhär bilden på henke, HAHA!





091011



Hur många ben har elefanten? Rätt svar vinner ett pris!


091011

  OBS!  !!!!väldigt onödigt tidsfördriv!!!!

HAR DU ? ..
Folköl i kylen :
Jaaa
Något husdjur : Ja, blandras hund/lejon.
Någon favoriträtt : Typ all grekisk mat
Någon flick/pojkvän : några st hehe not
Några framtidsplaner : Inte än, kanske gifta mig rikt
Någon sjukdom : Säkert många.
Gymkort : Om jag hade ork
Duschat idag : Nej badat
Någon kompis som snarkar : hund-lejonet
Något beroende : Det ska vi inte ens gå in på

VEM ? ..
Vill du ringa : Gud o kolla om han finns
Delar du mest minnen med : N
Längtar du mest efter : Just nu, N
Stör du dig på : Alla nästan
Gosar du med : Min mobil
Lagar mat : micron
Diskar : diskmaskinen

VILKEN ? ..
Tidning läser du : SOLO, veckorevyn blabla
Buss åker du oftast : Jag tar bilen hiihhi
Stad är du uppväxt i : Stokhålm

VAD ? ..
Gör du nu :
Den här listan
Har du på dig nu : Mjukiskläder
Har du för smink idag : crack
Äger du för skor : minns inte
Har du för storlek i skor : 37-38
Läser du för bok : ingen
Ska du göra nu : typ värma mat i micron


091011

Det roliga är att jag är så sjuk att våran febertermometer gick sönder. Mamma fick åka o köpa en ny en! Och här har vi en bild på den stackars hundrackarn,. Han gillar inte kragen tror jag.

 ______________________________




Hjärtevän, idag lämnar du staden du föddes i, återigen! Vi hann inte spendera någon qualitytime tillsammans men jag är glad för de minutrarna jag hann byta några ord med dig! Glöm inte att vi ska webbkamera på tåget!
Love love love..


091009

Dagens hissa/dissa:

DISSA:
-Leo kastreras nog just nu i denna sekund.
-Jag beger mig snart,ska träffa läkare, ta prover och förhoppningsvis få medicin.
-Kommer förhoppningsvis bli sjukskriven en vecka till.
-Jag mår ännu dåligare än igår. Nästan död.
-Jag har otroligt höga skulder som jag aldrig kommer kunna betala av.

HISSA:
-Att N är hemma.
-Vård Av Barn, har precis förstått innebörden. (trots att jag inte har barn)
-Att jag spelade in "Inlåst" igår på min coola inspelningsbara digitalbox.
-Att jag ska ligga i soffan o titta på Inlåst Del2.


mm det va det det



091008





En bild säger mer, today's the day. And I liiiike it!
______________________


091008

Okej! jag sänker garden och låter dig ta över! låt mig bli frisk NU eller dö. Jag kan jättegärna desgina min egna gravsten. Släpp mig från denna kropp. I surrender! Influensa, magvärkskrig, mensmisshandel och halskatarr i ett! By the way, två tummar upp för "Southland"-premiären igår!

Imorgon ska jag knipsa av pungkulorna på min hund!


091005

Dagens konstatering: Jag har influensa, enligt min läkare. Sjukskriven sju dagar med medicin. HEMSKT!

091003

Igår bakade jag scones och drack 1 liter te. Dom blev skitbra jag kanske borde öppna ett scones-bageri. Man kan ju faktist inte köpa scones någonstans i någon affär. Smartva!



_________________________________________

Idag äre kräftskiva hos min väninna. Pinsamt, kommer jag där som en inbjudare! Sorry glömde säga att det är en familjekräftskiva/födelsedagsfest. yata yata yata
och min outfit är.. slängde på mig samma gamla trasa som jag hade sist. Den med rosa rosett. Mina skor måste klackas om så jag drar väl dit i converse elle rnåt annat supersexigt porraktigt. yeah right

________


091003

Vill visa hur mitt hem ser ut varje dag jag kommer hem från jobbet eller vart jag än nu varit. Jag är borta två timmar och jag vet att varje gång jag kommer hem blir det städ och skäll! %¤&HHgYUU68/(%%¤¤%&((=!!!!!!

Idag var det bl.a.

Cyklop
En Sko
En handduk
En väska
Två dvd fodral
En Jan Guillou- BOK (Oläst)
Och x antal tidningar

And guess who's guilty? mmmmmmmm fitt hunden fast ja älskar honom mer än livet ändå!

 




091002



HUR PINSAMT!? Jag vet att jag är elak men jag kunde inte sluta skratta. Karolina och Camilla är väl typ inte ens i närheten. Okejrå om det var Shamilla och Camilla. Eller Må illa och Camilla. Men fy stackarn vad hon måste skämts! GLO PÅ DETTA IAF!


091001



orka vara den som röstade på Tove kl 20:22 när hon framförde sin låt 20:50! Men coolt att vara den första som röstar på aftonbladet iallafall! Grattis till dig whoever u are!

pizout


091001

stupid me! trodde det var onsdag idag. är helt borta i huvudet. missade greys igår fan! men vet ni vad jag måste SE, bara måste se? FAME, bio premiär imorn tror jag. eller nästa fredag! Hur bra kommer inte den vara!

091001

Dålig uppdatering! (men har ej haft något spec att uppdatera om)
_____________________________

Jahaja, kräftskiva har jag haft. Riktigt lyckat. Jag och Tess var the hostes och stod för paj, dricka o kräftor. Riktigt härligt. Jag vart lite drunkad men inte så farligt. Sen åkte vi taxi hem. Vill bara att det ska vara kräftskiva varje dag! Så himla mysigt att samlas alla tjejer och sitta o snacka skit. Vi hinner inte ses så ofta nu för alla är på olika håll hela tiden! Vi borde ha en helg i månaden då alla gör något. Nästa gång ska det bli disco-öl-(ev. mat?)-bowling tror jag. Inte säker än! Men det ser jag också fram emot!
__________________________________

Jag har lärt Leo kommandot "Skall". Han är min favoritpojke!
__________________________________

Idag äre premiär för Greys Anatomy!!!!! Snacka om att jag kommer isolera mig från omvärlden o bara sitta o glo o ingenting, absolut ingenting ska få störa! så om jag inte svarar på mobilen mellan 21.00-22.00 så vet ni varför.
__________________________________

en tråkig nyhet för alla er Emilia-älskare är att jag blivit sjuk. Antagligen influensa. DOCK inte svin influensa! tror jag, ska till läkaren imorn o få det konstaterat har jag bestämt. Men om jag nu har svin influensan. Vad gör man då? Jaja men iallafall sen har jag städat mitt rum för första gången på 7 månader (ungefär). Nu e det jättefint. Ska ta bilder o visa sen! Puss kalas hejrå
__________________________________


RSS 2.0