091128

gäääsp! morgonstund har guld i mun NOT. Somnade fem gick upp halv sju, tack vare jävla hundskrället som gnällde och lät hela natten, visste inte vad han ville. Gav mat, gick ut, lekte, pussa på honom och allt men ingenting dög. DIN JÄVEL! men iaf, ska sticka till jobbet snart. Ronald mcdonalds dagen typ, ska leka med massa barn och samla in pengar. NICE. jag är galet trött! här e min snygga outfit hehehe not och jag då, som fejksmilar till max kl 7 på morronen heheheheh hata.


091126





Såg Twiligt - New moon igår med L, den va riktigt bra, men får 4 av 5 stjärnor. För att vara den andra filmen, så borde det väl vara lite mer intima scener, men nej. Nakna överkroppar räcker inte! Men den va  iallafall riktigt bra, och hörde av G att trean kommer ut i Juni nästa år! Den ska jag springa till! Robert Pattinson (Edward Cullen) och Kirsten Stewart (Bella Swan) är tydligen ett par i verkligheten. Hur hett är inte det!! Men iaf, nu blire frukost, Hörs sen. Btw, jag längtar INTE till helgen.


091124

Min pojke blev 8 månader i förregår.

 


091124

Imorgon är det den efterlängtade löningen, woho! Hata skitpengar som inte räcker nånstans man bara köper onödiga saker!!! Men iaf, har inte bloggination på länge, vet inte varför. Livet har sugit men inte längre. Jag skrapade fram lite bilder från kameran, från bl.a. helgen då vi drack lite cider i Jamaica. Eller säger man på Jamaica? Ja, vi kom till ett wannabe-Jamaica-ställe. Med bara ganjamän och rastafaris. Och sen i fem minuter var jag lesbisk. Men iaf,. Såg att jag blivit orangehårig igen! Jävla sämsta wella hårfärg som inte håller. OCH NEJ DET VAR INTE TONING! Jag ska få merre snart tror det e därför jag har lite adhd!

 

Jag träffade min vän på tunnelbanan. ehh


091118





Long time no see. S när hon är 17, autografer från Olympos den dagen
vi var på fotografering på/i The Studio

091118

memories never dies


091118

Gick in på en blogg och läste att bloggaren med andra ord skulle vilja se ut som Anna Anka när denne bloggaren kom upp i samma ålder som Anna. Självklart ser Anna bra ut, för o va runt 50 snåret tänkte jag. Men fick tvångstanke att googla upp Anna Anka och se när hon verkligen var född..

läste med lite halvtrötta ögon "född.. 28 april... 1971?!??!" fick läsa igen fyrahundraelva gånger. 1971.. med snabb huvudräkning i huvet räknade jag fram att hon va typ 30.. men närmare 40!! inte fan kunde man tro det.

bara för de tillägnar jag låten INTE FAN till er.. gick inte o göra länk grejen så kopiera addressen här nedanför o lägg in i nytt fönster. VÄRT ATT SE! om man vill alltså..

http://www.apelsin.nu/classics/?url=inte_fan

 


091114

Fortfarande suger den fysiska delen av mig, Men psyket lever på som bara den! Sitter o repeat:ar Keshas låt Tik tok och blir tokig! Riktig uppåt-låt, blir så taggad på att dra ut på dansgolvet med något alkoholhaltigt i handen och vara lycklig singel i storsta'n! Enjoy!


091113

Fick åka in på akuten idag, kunde inte andas, mina revben hade hamnat snett på något sätt och det var ett helvetes pain. Trodde jag skulle dö! Men fick massa knark av en otrevlig aningen feminin läkare som gjort mig smärtfri nu och jag känner mig nästan hög. Tydligen har sprickorna jag haft i revbenen utvecklats till grövre frakturer. Jahaja, mer piller och skit. Hoppas jag kan sova inatt.

091113



Jag mår illa! Jag blir äcklad, ledsen och berörd! Stackars vackra delfiner!
Japanerna tror att fisken tar slut för att valar och delfiner äter fisk. Nu ska de massmörda alla delfiner typ. VARNIGN FÖR ÄCKLIG VIDEOOOOOOOo

091108

Jätte irriterad idag!

091107

Läste även att Bingo och Katrin ska få en pojke! Mysigt!

 


091107

Alltså åhh, sitter här med knäckta revben, och antagligen luftrörskatarr, halsfluss och allmänt deprimerad. Imorgon ska jag videochatta med N, spännande. Undra om man måste se fräsh ut då? ELler om man kan va crack som jag alltid är. Livet suger kameldick just nu. Kan ja nånsin bli frisk? Saknar mina vänner, mgmp m.fl. Jag har tänkt på en sak...

Det är nog dags att jag tar mig i kragen, tar en dusch o fräshar till mig och lägger upp bilder på vad jag gör om dagarna. Och vad som sker omkring mig. De va ett tag sen ja la in nån bild faktist. tjingling

091106

Min dröm

Inatt hade jag en störd dröm. Vi var hemma hos Sonia. Jag, Tessan, Sanja, Sonia och Lovisa. Vi satt och drack lite och hade trevligt. Sen fick vi veta att en kille hade dött i Jordbro och att det var minnes stund idag och jag ville gå dit! Sanja ville gå dit för att ragga killar.

Jimmy ringde mig o sa att han skulle dit o frågade om vi skulle dit ja ba aaa ja tror det.
Innan vi skulle gå städade vi. Vi borstade badkaret med någon konstig platt borste, en slickepott och diskmedel. Samma sak gjorde vi med handfaten. Vi diskade inte, det va massa disk men vi diskade inte.

Sen kom Lovisa me en låda. I den lådan fanns massa döda ormar. Hon hade tagit med sig dom hem från Spanien isomras. Jag som har fobi mot ormar började gråta när hon öppnade lådan som stank och började lägga ormarna på borden och hänga upp dom i lamporna. Men alla tvingade mig att lägga tillbaka ormarna i lådan, men aldirg i livet så jag smsa min mamma (som också har fobi för ormar) så kom hon och gjorde det åt mig medans hon grät.
Sen sa sonias mamma att vi skulle gå för klockan va mkt. Jag och Sanja åkte till Jordbro men vi gick aldrig in på minnes studen, eller jo Sanja gjorde. Men ja va därute sen åkte jag taxi hem. Först med en kille ja kände, vet inte vem, typ Musse eller nån.. Sen skulle han av i sätra j aba aha, sen kom en annan kille som va skit dryg o satt o snacka skit om allt o alla. Sen gick ja hem o sov.

STÖÖÖÖÖÖRD

091104

Psst, har även bestämt mig för att ta bort musiken från bloggen, Iaf göra den oautomatisk-uppspelbar! Hoppas du blir glad nu P1R!

091104

Idag var jag hos vårdcentralen för 4e gången denna månad. De klämde, kände och lyssnade. Imorgon ska jag lämna massa prover och samtidigt ta en skiktröntgen på bröstkorg och lungor. Äntligen någonting som händer. Äntligen någon sorts utredning, för jag orkar inte må såhär dåligt längre! Ligger hemma och vrider och vänder mig om nätterna pga smärtan och på dagarna orkar jag inte göra någonting men jobbar ändå och blir ännu värre. För jag kan inte söka sjukledigt om jag inte har någon dokumenterad sjukdom. Det har jag ju inte fått av läkarna, ingenting. Man ba tack! Men äntligen, Hengameh som hon heter, läkaren, så har du fattat att det är något fel på mig. Nu är klagoinlägget över. Och nu till något mer intressant!

ICA JERRY!!!

Jag surfade lite på nätet och på facebook blev jag inbjuden till att gå med i gruppen "Ica-Jerry". Stort fan som jag är, tackade jag självklart JA! När jag gick in på gruppens sida, såg jag till min förvånan att Ica Jerry har en hemsida. Alltså inte ica jerry himself utan nån som gjort en hemsida. ICA JERRY ! Direkt klickade jag mig in på den sida och såg till min glada förvåning att man kunde beställa T-shirts, väskor, muggar med citat på som t.ex. I LOVE ICA JERRY, HAR DU ALDIRG SETT EN PRAKTIKANT FÖRUT?, ULF DU FÅR INTE SKYLLA PÅ PRAKTIKANTEN... o fler av hans citat en aning patetiskt, men jag MÅSTE ha en, så jag ska klicka hem en sådan senare ikväll.



091103

Åså vare november, jag gjorde nåt kul idag. Gick med i gruppen "VI som är Hahahah-horor!" på facebook. Jag skrattade så mycket o kände igen mig i grupp beskrivningen, så jag kände mig faktist illa tvungen att gå med. Kändes som att just den gruppen talade till mig på något övernaturligt sätt. Det kändes sååå "jag".

Allmän info

Namn:
VI som är Hahahah-horor!
Beskrivning:
Har du någonsin kommit på dig själv med att skriva haha då något inte ens är roligt? ja då är du en hahah-hora, svårare än så är det inte!
Öppet:
Allt innehåll är offentligt.
_________________________

Men ja verkligen, jag hahaha-ar hela tiden även fast jag sitter med stenansiktet framför datorn, typ någon skriver, "jag åt köttbullar och makaroner till middag" jag -"hahah okej gott" .. ????? varför haha? skrattar jag ens? nej. är det kul med köttbullar ? nejjjjjjjjjj hahahha-hora punkt slut


RSS 2.0