091106

Min dröm

Inatt hade jag en störd dröm. Vi var hemma hos Sonia. Jag, Tessan, Sanja, Sonia och Lovisa. Vi satt och drack lite och hade trevligt. Sen fick vi veta att en kille hade dött i Jordbro och att det var minnes stund idag och jag ville gå dit! Sanja ville gå dit för att ragga killar.

Jimmy ringde mig o sa att han skulle dit o frågade om vi skulle dit ja ba aaa ja tror det.
Innan vi skulle gå städade vi. Vi borstade badkaret med någon konstig platt borste, en slickepott och diskmedel. Samma sak gjorde vi med handfaten. Vi diskade inte, det va massa disk men vi diskade inte.

Sen kom Lovisa me en låda. I den lådan fanns massa döda ormar. Hon hade tagit med sig dom hem från Spanien isomras. Jag som har fobi mot ormar började gråta när hon öppnade lådan som stank och började lägga ormarna på borden och hänga upp dom i lamporna. Men alla tvingade mig att lägga tillbaka ormarna i lådan, men aldirg i livet så jag smsa min mamma (som också har fobi för ormar) så kom hon och gjorde det åt mig medans hon grät.
Sen sa sonias mamma att vi skulle gå för klockan va mkt. Jag och Sanja åkte till Jordbro men vi gick aldrig in på minnes studen, eller jo Sanja gjorde. Men ja va därute sen åkte jag taxi hem. Först med en kille ja kände, vet inte vem, typ Musse eller nån.. Sen skulle han av i sätra j aba aha, sen kom en annan kille som va skit dryg o satt o snacka skit om allt o alla. Sen gick ja hem o sov.

STÖÖÖÖÖÖRD

Kommentarer
Postat av: Sonia

HAHAHAHHA dog när det där med badkaret och ormarna kom

2009-11-07 @ 20:05:25
URL: http://lauradarosa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0